۱۲۴ واحد صنعتی راکد در استان اردبیل احیا می‌شود به گزارش اخبار اردبیل  , رامین صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار هاریکا، اظهار کرد: با تاکید استاندار اردبیل همه واحدهای راکد و تعطیل شده که قابلیت احیا دارند، شناسایی و احصا شده و قرار است تا پایان امسال همه این واحدها به چرخه تولید و اشتغال […]

۱۲۴ واحد صنعتی راکد در استان اردبیل احیا می‌شود

به گزارش اخبار اردبیل  , رامین صادقی در گفت‌وگو با خبرنگار هاریکا، اظهار کرد: با تاکید استاندار اردبیل همه واحدهای راکد و تعطیل شده که قابلیت احیا دارند، شناسایی و احصا شده و قرار است تا پایان امسال همه این واحدها به چرخه تولید و اشتغال بازگردند.
وی تصریح کرد: در ابتدا قرار بود ۷۳ واحد از این مجموعه واحدهای راکد احیا شوند که با تاکید استاندار اردبیل و در قالب کمیته تخصصی قرار شد با پشتیبانی‌های دولتی، رفع موانع بانکی و صدور مجوزهای لازم در کنار احیای این واحدها، ضرورت اشتغال و تولید آنها نیز تا ۸۰ درصد در گام اول ارتقا یابد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان به پرداخت آسان تسهیلات با رفع موانع و پرهیز از تکثر بروکراسی اداری گفت: ۱۴۵ درصد پرداخت تسهیلات از محل تبصره ۱۸ به نفع استان اردبیل افزایش یافته و ما بیشتر از سهمیه ابلاغی به استان، جذب این تسهیلات ارزان قیمت را برای واحدهای تولیدی و صنعتی شاهد بودیم.
صادقی افزود: با تلاش و پیگیری استاندار اردبیل در دو سال اخیر پرداخت این تسهیلات با کمک یارانه‌ای دولت افزایش یافته تا در استان کمتر توسعه یافته اردبیل شاهد جهش تولید با پرداخت تسهیلات کم بهره باشیم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: برخی از واحدهای تولیدی در این استان با ظرفیت بسیار پایین فعالیت داشتند که با پشتیبانی‌های همه‌جانبه قرار شده ظرفیت تولید آنها تا ۸۰ درصد افزایش یافته و با افزودن شیفت کاری، اشتغال این واحدهای تولیدی نیز تا ۴۰ درصد ارتقا یابد.
صادقی از تأمین مواد اولیه برای این واحدهای صنعتی و هدف‌گذاری برای بهره‌برداری از ۱۵۰ واحد تولیدی در سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها خبر داد و اضافه کرد: امسال امیدواریم با فروکش کردن شرایط کرونایی و کاسته شدن از آثار زیانبار تحریم‌ها، مشکل واحدهای تولیدی در بخش‌های مختلف به ویژه صادرات، مبادله ارز و همچنین به تعادل رسیدن نوسانات قیمتی را شاهد و ناظر باشیم.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل بیان کرد: با تولید و تأمین مواد اولیه واحدهای صنعتی و صرفه‌جویی که در این حوزه انجام شده، ما ۱۰۴ میلیون دلار کاهش واردات را شاهد بودیم تا به نوعی ساخت محصولات صنعتی رونق بیشتری بگیرد.