رشد کشت گیاهان دارویی در اردبیل وابسته به ایجاد صنایع فرآوری است به گزارش اخبار اردبیل  , به گزارش خبرنگار هاریکا، اکبر بهنام‌جو عصر شنبه در مراسم افتتاح یک واحد تولیدی در اردبیل اظهار کرد: در سال‌های اخیر کشت گیاهان دارویی در استان اردبیل از ۶۷ هکتار به بیش از ۸۰۰ هکتار افزایش یافته که […]

رشد کشت گیاهان دارویی در اردبیل وابسته به ایجاد صنایع فرآوری است

به گزارش اخبار اردبیل  , به گزارش خبرنگار هاریکا، اکبر بهنام‌جو عصر شنبه در مراسم افتتاح یک واحد تولیدی در اردبیل اظهار کرد: در سال‌های اخیر کشت گیاهان دارویی در استان اردبیل از ۶۷ هکتار به بیش از ۸۰۰ هکتار افزایش یافته که این نویدبخش توسعه بخش‌های فرآوری گیاهان دارویی در استان اردبیل است.

وی با بیان اینکه تا پایان سال ظرفیت اشتغال این کارخانه به دو هزار نفر افزایش می‌یابد، تصریح کرد: یک‌هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری توسط بخش خصوصی در این مجموعه انجام شده و قطعاً بخش عظیمی از تولیدات این کارخانه از گیاهان دارویی و فرآوری و استحصال آنها خواهد بود.

وی گفت: بر همین اساس و با توسعه صنایع تبدیلی و فرآوری در این بخش جهاد کشاورزی الگوی کشت جدیدی را در حوزه توسعه گیاهان دارویی تعریف کرده تا در سطح استان شاهد تقویت تولید و فرآوری چنین محصولات ارزشمندی باشیم.

استاندار اردبیل افزود: در استان اردبیل برخی سرمایه‌گذاران بدون نیاز به تسهیلات راه‌اندازی واحد تولیدی خود را آغاز کردند که شرکت داروسازی خصوصی یکی از این مجموعه‌ها است که ظرفیت خوبی را در حوزه اشتغال و توانمندی‌های اقتصادی به وجود آورده است.

بهنام‌جو در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: در کنار احداث این کارخانه در فازهای مختلف، سرمایه‌گذار نسبت به تأمین انرژی برق با توجه به کمبود انرژی نیروگاه‌های موجود تلاش کرده تا با ایجاد ظرفیت ۳۵ مگاوات تولید انرژی پاک را در دستور کار خود قرار دهد.

وی اضافه کرد: در ماه‌های اخیر و با احداث و راه‌اندازی کارخانه‌های مختلف شاهد تلاش آنها برای تولید برق کارخانه‌های احداثی به شکل پنل‌های خورشیدی هستیم که کارخانه تولید آهن اسفنجی و همچنین این شرکت نمونه‌های موفق در این زمینه هستند.

بهنام‌جو بیان کرد: پیش از این تنها ظرفیت تولید برق از نیروگاه‌های خورشیدی دو مگاوات بود که تنها این مجموعه با ظرفیت ۳۵ مگاوات تولید برق پاک را برای تأمین نیاز این مجموعه فراهم خواهد کرد.

وی ادامه داد: در مجموع به همت سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و صاحبان صنایع به ظرفیت ۵۵ مگاوات تولید انرژی پاک در دستور کار قرار گرفته که قطعاً این روند می‌تواند به تقویت و توسعه انرژی سالم و پاک در این مجموعه‌ها کمک کند.

استاندار اردبیل تصریح کرد: با راه‌اندازی فازهای بعدی این واحد تولیدی امیدواریم هم در بحث اشتغال و هم تولید داروهای گیاهی و شیمیایی استان اردبیل به یک قطب ممتاز در کشور تبدیل شود.