کاهش تقلب در پخش مواد غذایی در اردبیل/وزارت بهداشت وارد عمل شد به گزارش اخبار اردبیل , محسن ارزنلو در گفتوگو با خبرنگار هاریکا، به اهمیت رصد و پایش تولید، توزیع و پخش مواد غذایی در جامعه تاکید و اظهار کرد: همانگونه که نظارت کافی بر عملکرد و تولید واحدهای تولیدی توسط کارشناسان معاونت غذا […]
به گزارش اخبار اردبیل , محسن ارزنلو در گفتوگو با خبرنگار هاریکا، به اهمیت رصد و پایش تولید، توزیع و پخش مواد غذایی در جامعه تاکید و اظهار کرد: همانگونه که نظارت کافی بر عملکرد و تولید واحدهای تولیدی توسط کارشناسان معاونت غذا صورت میگیرد سیاست بر این هست که جهت رصد پخش و توزیع بهداشتی و سالم مواد غذایی تولیدی کارخانجات، مطابق ضوابط اعلامی وزارت بهداشت کنترلهای لازم صورت بگیرد و در این صورت امکان تقلب در اجناس بسیار پایین خواهد آمد. وی افزود: تلاش در جهت تولید مواد غذایی سالم و بهداشتی وظیفه همگانی هست و جامعه سالم با افراد سالم در صورتی محقق خواهد بود که دسترسی آسان به غذای سالم داشته باشد هر چند که سایر مقولات ورزشی و دیگر مؤلفههای سلامت نیز بر این امر دخیل هست. معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان بر ضرورت توجه کافی به سلامت غذایی مردم تاکید و تصریح کرد: از مهمترین مسائلی که در جامعه از حساسیت زیادی برخوردار است مسئله اطمینان از سلامت محصولات غذایی هست و در این راستا بهبود وضعیت برچسب گذاری محصولات غذایی به نحوی که برای عموم جامعه قابل درک باشد از اقدامات ارزشمندی هست که به مدد همکاریهای مناسب کارشناسان حوزه مواد غذایی معاونت غذا دارو دانشگاه علوم پزشکی اردبیل در حال انجام است. به گفته ارزنلو مواد غذایی تولیدی استان اردبیل بخاطر پیگیریهای شبانه روزی کارشناسان و بازدیدهای مکرر از کارخانجات و آموزشهای صحیح به مسئولان فنی جزو بهترین و با کیفیت ترین محصولات تولیدی کشور است.
دیدگاه بسته شده است.
جعبه سازی
بهترین صرافی
کانال سیگنال ارز دیجیتال
دانلود جدیدترین آهنگهای روز
برداشت از بینگ ایکس
خرید کاور آیپد
تشک بادی ماشین
دوربین سیمکارتی
خرید لایک و فالوور
قیمت فنس
خرید قهوه اینترنتی
تشک طبی
مواد شوینده نانوسان
کنترل تردد
آموزش باریستا
تلویزیون شهری قیمت
درمان فشار خون
جدیدترین یخچال دوقلوی ال جی/یخچال دوقلو ال جی 411-414
Friday, 29 March , 2024