مدیرعامل اسکای روم اعلام کرد تا امروز ۲۷ میلیون ایرانی از پلتفرم ما استفاده کرده اند مدیرعامل اسکای روم اعلام کرد که تا امروز ۲۷ میلیون ایرانی از این پلتفرم استفاده کرده اند و اسکای روم رشد ۱۰۰ برابری داشته است. وی همچنین تاکید کرد که تا به امروز نزدیک به ۴۰۰ میلیون ساعت ارتباط […]

مدیرعامل اسکای روم اعلام کرد تا امروز ۲۷ میلیون ایرانی از پلتفرم ما استفاده کرده اند

مدیرعامل اسکای روم اعلام کرد که تا امروز 27 میلیون ایرانی از این پلتفرم استفاده کرده اند و اسکای روم رشد 100 برابری داشته است. وی همچنین تاکید کرد که تا به امروز نزدیک به 400 میلیون ساعت ارتباط تصویری در پلتفرم اسکایروم ثبت شده است.

اولین نشست خبری پلتفرم بومی اسکای روم ساعت 11 صبح دوشنبه 29 دی ماه به صورت آنلاین برگزار شد. این نشست 5 سال پس از راه اندازی این پلتفرم برگزار شد و در آن به آمارهای جالبی از این پلتفرم پرداخته شد.

مدیرعامل اسکای روم: تا امروز ۲۷ میلیون ایرانی از پلتفرم ما استفاده کردند

بنیانگذار و مدیرعامل «اسکای ماجر» و «محسن خوانی» هم بنیانگذار و مدیر فنی این پلتفرم در این نشست حضور داشتند و اعلام کردند که تا امروز بیش از 27 میلیون ایرانی از پلتفرم خود استفاده کرده اند و این تعداد به بیش از 80 میلیون نفر می رسد. در مشتریان ; منظور از کلاینت این است که کاربر ممکن است به طور جداگانه با تلفن یا لپ تاپ خود وارد پلتفرم شده باشد.

همانطور که مدیران پلتفرم گفتند، ایده اسکای روم در سال 1993 مطرح شد و در نهایت در سال 1996 راه اندازی شد. تا به اکنون 27 میلیون ایرانی از پلتفرم اسکای روم استفاده کردند با گسترش کرونا، توسعه اسکای روم تغییر کرد و تمرکز زیادی روی توسعه آن شد. خوانی تاکید کرد که در روزهای اولیه کرونا، شرکت‌های زیادی از این پلتفرم استفاده می‌کردند و استفاده از اسکای روم از بانک‌ها به ادارات دولتی و حتی مدارس گسترش یافت.

آمار جالب اسکای روم

همانطور که در این جلسه آمار جالب اسکای روم اعلام شد، از اولین راه اندازی این سرویس تا به امروز، نزدیک به 400 میلیون ساعت ارتباط تصویری بر روی پلتفرم اسکایروم ثبت شده است. همچنین بیش از ۲۷ میلیون ساعت رویداد در پلتفرم اسکایروم برگزار شده است و بیش از ۴۰ هزار برگزارکننده رویدادهای خود را در پلتفرم اسکای روم ارائه کرده اند. درخواست کننده همچنین اعلام کرد که اسکای روم در حال حاضر رکورد 540000 کاربر را ثبت کرده است.

به گفته خوانی، این مجموعه تا به امروز هیچ بودجه جذب نکرده است و همه چیز با سرمایه شخصی این دو به خوبی پیش رفته است: «پیشنهادهایی برای تامین مالی دریافت کرده ایم؛ اما جذابیت کافی نداشت و ترجیح دادیم خودمان این کار را راه اندازی کنیم. با فروش اثاثیه و ماشین ما.»

میزبانی رویدادهای علمی بزرگ با حضور کاربرانی از 45 کشور جهان از جمله دانشجویان دانشگاه های معتبر جهان و اساتید برجسته بین المللی از دیگر دستاوردهای اسکای روم بوده است.

ایرانی ها اسکای رم را ترجیح دادند

مجید خوانی در ادامه این نشست با تاکید بر اینکه ایرانی ها از اسکای روم در مقابل پلتفرم های خارجی استفاده می کردند (ایرانی ها اسکای رم را ترجیح دادند) ، دلیل این امر را سادگی برنامه و محیط فارسی و همچنین وجود آن در فضای وب عنوان کرد: اولین مزیت اسکای روم این بود که سادگی رابط کاربری.و دومی مربوط به محیط فارسی است که به راحتی کاربر کمک کرده است و سومی مربوط به پشتیبانی و پاسخگویی به کاربران است.ما برای پایداری هزینه کرده ایم.صرف نظر از دوره ای که در دیداس با آن مواجه بوده ایم. حملات، اسکای روم در سال جدید ثبات بسیار بهتری را تجربه کرده است.«این مزایا برای کاربران ایرانی باعث شده است که از اسکای روم استقبال کنند.»

مدیر عامل Skyroom همچنین توضیح داد که این پلتفرم میزبان بیش از 10000 دانشگاه و مدرسه در طول دوره همه گیر بوده است که در این مدت اسکای روم رشد 100 برابری را تجربه کرده است.

کرونا و اسکای روم

کرونا و اسکای روم

فرصت تبدیل شدن کرونا و اسکای روم استارتاپ بزرگ را از دست داده است؟ مجید خوانی در پاسخ به این سوال گفت: بر اساس تحقیقاتی که در زمینه آگاهی از برند انجام داده ایم، نشان می دهد که تعداد زیادی از کاربران ایرانی به استفاده از سرویس های خارجی روی نیاورده اند، زیرا نسخه های رایگان سرویس های خارجی دارای محدودیت و نسخه پولی هستند. علاوه بر اسکای روم، کاربران ایرانی به طور فزاینده ای به ارائه دهندگان خدمات ایرانی با نرم افزار منبع باز اعتماد کرده اند.در عین حال، کاربران ایرانی محصولاتی مانند اسکای روم را با خدمات پشتیبانی دائمی ترجیح می دهند.

طرح حفاظتی انحصار

مدیرعامل اسکای روم درباره طرح حفاظتی انحصار با بیان اینکه جزئیات مختلفی دارد اما انگار بوی انحصار می دهد و مخالف هستند، گفت: انحصار کمکی به کسب و کار نمی کند، بلکه در فضای رقابتی است که کسب و کارها می توانند رشد کنند، ما نیاز داریم. برای میزبانی بیشتر کاربران با صلاحیت و بهبود کیفیت پلتفرم “اسکایرم تمایلی به انحصار ندارد.”

امنیت در اسکای روم

خوانی در پاسخ به سوال در مورد نحوه پیاده سازی امنیت در اسکای روم با بیان اینکه این موضوع بسیار حساس و چالش برانگیز است، گفت: Mick Security در مورد انتخاب ابزارها و فناوری های مورد استفاده ما است. راه حل ما این بود که مرورگر را به ابزاری امن تر تبدیل کنیم. به عنوان مثال، اکنون دو ششم یک میلیارد نفر از کروم استفاده می کنند، که نشان می دهد نرم افزار ما بر روی یک پلت فرم ایمن توسعه یافته است. ما همچنین از فناوری وب RTC استفاده می کنیم که برای امنیت روی آن کار شده است و شرکت های بزرگی مانند گوگل در حال توسعه آن هستند.»

وی در ادامه به موضوع سرورها و امنیت زیرساخت ها اشاره کرد و تاکید کرد: اکنون سرورها توسط خود مجموعه تامین می شود و به امنیت این زیرساخت ها توجه ویژه ای می شود. کاربران مبادله می شوند و دسترسی غیرمجاز رخ نمی دهد. ما با مشتریان خود قراردادهایی داریم و تلاش می کنیم خدماتی امن به کاربران خود ارائه دهیم. نمی توان آن را تضمین کرد و حتی ممکن است سرویس های مورد نظر دچار مشکل شوند، اما ما تمام تلاش خود را می کنیم تا بهترین خدمات را به کاربران ارائه دهیم.

وی دو پلتفرم شاد و اسکای روم را کاملا مستقل می داند و معتقد است که هر کدام فرصت متفاوتی را در اختیار دانش آموزان قرار می دهد: به عنوان مثال در شاد هیچ تعاملی وجود ندارد اما در اسکای روم این کمبود جبران شده است.

آینده اسکای روم

مجید خوانی در این نشست پیش بینی کرد با پایان یافتن اپیدمی کرونا از حجم فعالیت مدارس و دانشگاه ها از اسکای روم کاسته شود، اما با توجه به فرصت های ایجاد شده توسط آموزش الکترونیکی، همه چیز وجود ندارد و فعالیت در این زمینه ادامه خواهد داشت. این پلت فرم زیاد سقوط نخواهد کرد.

وی بر این باور است که عدالت آموزشی ایجاد شده در کشور باعث شده تا اطلاعات و مدارس از سراسر ایران قابل دسترسی باشد: این مزیت ها باعث شده پس از برداشته شدن محدودیت ها، بسیاری همچنان از فضای آنلاین استفاده کنند.

یکی از برنامه های مهم آینده اسکای روم در سال 1401 راه اندازی امکان ضبط در اسکای روم خواهد بود که تا به امروز روی این پلتفرم وجود ندارد.