امروزه اکثریت کارفرمایان برای نگهداری حریم خصوصی کارکنان خود از پارتیشن استفاده می‌ کنند. اگر در محل کار خود به دنبال ایجاد کردن حریمی امن و خصوصی برای حفظ اطلاعات خود هستید نصب پارتیشن می ‌تواند شما را در این کار موفق کند. قطعا میزان قیمت پارتیشن ‌ها نیز اولویت خواهد بود در ادامه با […]

امروزه اکثریت کارفرمایان برای نگهداری حریم خصوصی کارکنان خود از پارتیشن استفاده می‌ کنند. اگر در محل کار خود به دنبال ایجاد کردن حریمی امن و خصوصی برای حفظ اطلاعات خود هستید نصب پارتیشن می ‌تواند شما را در این کار موفق کند. قطعا میزان قیمت پارتیشن ‌ها نیز اولویت خواهد بود در ادامه با ما همراه باشید تا از چگونگی قیمت پارتیشن اطلاعاتی کسب کنید و بدانید که پارتیشن چیست؟ چند نوع پارتیشن وجود دارد؟ قیمت پارتیشن اداری چقدر است؟ چگونه پارتیشن‌ ها را نصب می‌ کنند؟

پارتیشن چیست؟

شما می ‌توانید با کمک پارتیشن، فضایی که در آن قرار دارید را بهینه کنید. مثلا اگر فضا بسیار بزرگ باشد می ‌توانید با پارتیشن تقسیم بندی انجام دهید و در هر بخش به انجام کارهای مختلف مشغول شوید. در ادارات، مکان ‌های مسکونی و غير مسکونی می‌ توانید پارتیشن بندی انجام دهید. به صورت کلی هر سیستمی که قابلیت تقسیم بندی دارد را پارتیشن می گویند.

نکات مهم برای محاسبه قیمت انواع پارتیشن

برای محاسبه قیمت پارتیشن ابتدا باید نوع آن را مشخص کنید. پارتیشن ها انواع مختلفی دارند که ما در زیر تعدادی از آن ها را بیان می کنیم:
• پارتیشن اداری ام دی اف
• پارتیشن اداری شیشه ای
• پارتیشن MDF با فریم آلومینیوم
پارتیشن تک جداره
پارتیشن دو جداره
• پارتیشن قابل شستشو
• پارتیشن ضد حریق
• پارتیشن آکوستیک
• پارتیشن تاشو
• پارتیشن نمایشگاهی
• پارتیشن اتاق
• پارتیشن خانگی

متریال های مورد استفاده برای پارتیشن

برای تعیین قیمت پیش از ساخت پارتیشن باید یک متریال انتخاب کنید و انتخاب این متریال می تواند در میزان هزینه پارتیشن موثر باشد. در بین پارتیشن هایی که در زیر بیان کردیم قیمت پارتیشن های چوبی نسبت به بقیه آن ها بالاتر است.
• MDF
• آلومینیوم
• چوب
• شیشه
• PVC

قیمت انواع پارتیشن

پارتیشن بر اساس جنس و اندازه قیمت ‌های متفاوتی دارد. همچنین عواملی چون جنس بدنه، پرده، شیشه، تعداد جداره و تعداد درهای لازم بستگی دارد. به عنوان مثال پارتیشن تک جداره اداری به دلیل جنس خود نسبت به پارتیشن دو جداره اداری ارزان تر است. برخی از جنس های پارتیشن نسبت به جنس های دیگر گران تر است و در مقابل از کیفیت بالایی برخوردار خواهند بود. در اینجا قیمت انواع پارتیشن ها را براساس جنس و اندازه بیان خواهیم کرد.

قیمت پارتیشن mdf

جالب است بدانید قیمت پارتیشن های ام دی اف براساس اندازه مناسب تر از مابقی پارتیشن ها محاسبه می شود. همچنین می توانید در مساحت های زیاد از این پارتیشن ها کمک بگیرید. عواملی چون ضخامت پارتیشن، نوع ابزارآلات، تک جداره و دوجداره بودن و… در میزان قیمت پارتیشن های چوبی اثرگذار خواهند بود.

قیمت پارتیشن چوبی

قیمت این پارتیشن نسبتا بالا است. اگر بخواهید پارتیشن چوبی و شیشه ‌ای بخرید میزان قیمت پارتیشن چوبی کمی بالاتر خواهد شد زیرا متریال اصلی این پارتیشن چوب بوده که به خودی خود قیمت بالایی دارد. در پارتیشن چوبی مساحت، طرح و شکل مورد نظر را می ‌توانید خودتان انتخاب کنید و پارتیشنی بر اساس سلیقه خود سفارش دهید. علاوه بر جنس، بزرگ بودن ابعاد نیز بر قیمت این مدل پارتیشن اثر دارد.

محاسبه قیمت پارتیشن اداری تک جداره

پارتیشن ‌بندی معمولی به همان پارتیشن‌ های تک جداره معروف بوده و دارای ضخامت ۷ تا ۹ سانتی متر است. این نوع پارتیشن در برابر صوت می‌ تواند ۵۰ درصد عایق باشد. متریال ‌های مختلفی می ‌توان برای این نوع پارتیشن‌ ها به کار برد تا به میزان استحکام مطلوب شما برسد.

قیمت پارتیشن اداری دو جداره

میزان ضخامت پارتیشن‌ های اداری دو جداره چیزی نزدیک به ۱۳ سانتی متر است. همچنین می ‌تواند به میزان ۹۰ درصد در برابر صوت عایق باشند و برای مکان‌ های پر رفت و آمد کارایی دارند. ناگفته نماند به علت متریالی که در‌ این‌‌ نوع پارتیشن ها استفاده می‌ کنند، میزان هزینه‌ بیشتری نسبت به پارتیشن تک جداره دارند.

قیمت پارتیشن آلومینیومی

پارتیشن های آلومینیومی بسیار کاربردی هستند‌. به خصوص در‌ فضاهای اداری و رسمی استفاده می‌ شوند. عواملی چون درجه کیفیت، تعداد پارتیشن، اندازه، نوع متریال به کار رفته می تواند در قیمت آن اثرگذار باشد.

قیمت پارتیشن شیشه ای

امروزه از این نوع پارتیشن بسیار استفاده می شود و شما می توانید هر فضایی که می خواهید با کمترین دردسر پارتیشن بندی کنید. پارتیشن های شیشه در میزان قیمت آنها نوع اجزا و طرح آنها بسیار تاثیرگذار است. ناگفته نماند که میزان قیمت پارتیشن های شیشه‌ای را می توانید به مراتب از قیمت پارتیشن های آلومینیومی و چوبی مناسب تر خریداری کنید.

هزینه پارتیشن فریم لس

مجموعه جدیدی از پارتیشن های شیشه ‌ای مدل فریم لس است که با نام بدون فریم هم از آن ها یاد می شود. این نوع پارتیشن ها بسیار فراوان شده ‌اند همچنین میزان هزینه این پارتیشن ها را نوع شیشه‌ و طرحی که انتخاب می کنید، مشخص می نماید.


کلام پایانی
ساخت پارتیشن و ایجاد یک حریم خصوصی می تواند در میزان راندمان کار و همچنین تمرکز افراد تاثیرگذار باشد. از سری مزایای پارتیشن ها می توان به این‌ اشاره کرد که یک جزو اصلی برای بازسازی و طراحی محیط هایی با مساحت زیاد هستند زیرا جداسازی فضا می تواند باعث شود تمرکز هر شخص برای کار بیشتر شود و افراد بتوانند بدون حواس پرتی و مزاحمت کار خود را انجام دهند. همچنین محاسبه قیمت پارتیشن طبق جنس و اندازه از ارکان اصلی به دست آوردن قیمت است.