انواع و گرید های پیچ و مهره استیل پیچ و مهره ها در صنایع با متریال های مختلف و در شکل های متنوعی تولید می شوند. در اغلب موارد در تولید پیچ و مهره های صنعتی برای کاربری های سبک از آلیاژ های آهنی که به کلاس های ۴٫۸ و ۵٫۶ شناخته می شوند، گرید […]
انواع و گرید های پیچ و مهره استیل
پیچ و مهره ها در صنایع با متریال های مختلف و در شکل های متنوعی تولید می شوند. در اغلب موارد در تولید پیچ و مهره های صنعتی برای کاربری های سبک از آلیاژ های آهنی که به کلاس های ۴٫۸ و ۵٫۶ شناخته می شوند، گرید خشکه فولادی که به کلاس ۸٫۸ شناخته می شود و گرید های بالاتر فولادی یعنی ۱۰٫۹ و ۱۲٫۹ استفاده می کنند. آلیاژ های فولادی با داشتن درصد بالایی از کربن و دارا بودن قابلیت سخت کاری حرارتی محبوب ترین آلیاژ ها در تولید پیچ و مهره، بلبرینگ، سیم بکسل و کلیه ابزار آلات و اتصالاتی هستند که با تنش کششی و سایشی بالایی روبرو هستند. با این وجود فولاد یک ضعف بزرگ داشته و آن اکسید شدن یا زنگ زدگی در تماس با آب، رطوبت و خورنده های صنعتی است. از این رو در صنایع پیچ و مهره یا به آبکاری گالوانیزه فولاد می پردازند و یا از پیچ و مهره استنلس استیل استفاده می کنند.
پیچ و مهره استیل در صنایع سبک و سنگین و در شکل های مختلفی استفاده می شوند. استنلس استیل یکی از آلیاژ های آهن می باشد که درصد بالایی از دو عنصر فلزی کروم Cr و نیکل Ni را در خود جای داده است. این دو عنصر فلزی میل بالایی برای از دست دادن الکترون در تماس با خورنده ها داشته و بسیار فعال هستند. از این رو در تماس با آب و رطوبت پیش از آهن الکترون از دست داده و در نتیجه مانع زنگ زدگی آهن در ترکیبات آلیاژی پیچ و مهره استیل می شوند. استنلس استیل به رنگ نقره ای مایل به زرد با ظاهری براق دیده شده و نیازی به آبکاری سطحی ندارد.
گرید های بگیر و نگیر پیچ استیل
پیچ و مهر استیل در صنایع اغلب از دوگرید ۳۰۴ و ۳۱۶ از استنلس استیل تولید می شوند. هر دو گرید ۳۰۴ و ۳۱۶ دارای تنسایل مقاومت کششی برابر با ۷۰۰ نیوتن بر میلیمتر مربع بوده و مقاومت حرارتی برابری نیز دارند. تفاوت اصلی این دو گرید از پیچ استیل در ترکیبات شیمیایی، مقاومت محیطی و تحت میدان مغناطیسی می باشد. در ترکیبات شیمیایی هر دو گرید از پیچ استیل ۳۰۴ و ۳۱۶ از ۱۸ درصد کروم و ۸% نیکل استفاده شده است اما گرید ۳۱۶ علاوه بر این دو عنصر فلزی ۲% از عنصر فلزی Mo یا مولیبدنیت را جای داده است. عنصر مولیبدنیت عنصر فلزی ارزشمندی بوده و از این رو گرید ۳۱۶ از پیچ و مهره استیل دارای قیمت بالاتری هستند.
پیچ و مهره استیل ۳۱۶ را به استیل نگیر نیز می شناسند چرا که در میدان مغناطیسی و در تماس با آهنربا هیچ جاذبه ای از خود نشان نمی دهد. این در حالی است که پیچ و مهره استیل ۳۰۴ که تحت نام بگیر شناخته می شود در میدان مغناطیسی اندکی نیروی جاذبه از خود نشان می دهد. وجود ۲% عنصر فلزی مولیبدنیوم در ترکیبات شیمیایی پیچ و مهره استیل ۳۱۶ سبب بالاتر رفتن مقاومت محیطی این گرید بالاخص در محیط های کلریدی می شود. از این رو سرعت فرسایش در گرید ۳۱۶ پایین تر است.
هر دو گرید از پیچ و مهره استیل ۳۰۴ و ۳۱۶ در صنایع بصورت آستنیته مورد استفاده قرار می گیرد و از این رو آنها را به ترتیب با نام های پیچ و مهره استیل A2 و A4 نیز می شناسند که حرف A در واقع به مفهوم آستنیته بودن این اتصالات صنعتی است.
انواع و اشکال پیچ و مهره استیل
بسته به اینکه از پیچ و مهره استیل در صنایع سبک استفاده می شود یا صنایع سنگین اشکال مختلفی از این پیچ ها مورد استفاده قرار می گیرند. در صنایع سبک از پیچ های استیل خودرو، ماشینی و نوک مته ای برای ایجاد اتصالات سبک استفاده می شود که این دسته از پیچ ها به سبب کاهش تدریجی قطر جان پیچ بدون مهره و بصورت درگیر با قطعه کار مورد استفاده قرار می گیرند. پیچ و مهره های استنلس استیل صنعتی به قرار زیر می باشند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
قیمت زعفران
نرم افزار CRM
کرم گلدن کویین
قیمت کت تک مردانه
ثبت آگهی خرید ضایعات آهن
اخبار اردبیل
خرید هاست
داروی درمان سرطان آمپول اپدیوو
دکتر پوست و مو اردبیل
خرید گوسفند زنده در اردبیل
خریدار ضایعات در تهران
انبار مرکزی ضایعات
ثبت آگهی
بهترین خریدار ضایعات در تهران
Tuesday, 28 March , 2023