نانوایی ها نان ساده پخت کنند/ نان کنجدی اجباری نیست به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,به گزارش خبرگزاری هاریکا، جعفر جندقی افزود: مراکز طبخ نان از چهار جهت شامل بهداشت فردی، بهداشت ساختمان، بهداشت تجهیزات مورد استفاده و بهداشت ماده غذایی خام مورد بررسی قرار میگیرند. وی درباره افزودن موادی نظیر […]
به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,به گزارش خبرگزاری هاریکا، جعفر جندقی افزود: مراکز طبخ نان از چهار جهت شامل بهداشت فردی، بهداشت ساختمان، بهداشت تجهیزات مورد استفاده و بهداشت ماده غذایی خام مورد بررسی قرار میگیرند. وی درباره افزودن موادی نظیر سبوس و انواع سبزیجات و کنجد به نان توسط نانواییها و مباحث مرتبط با سلامت آن، گفت: در این زمینه استاندارد ملی وجود دارد که در آن لیستی از موادی که در حین طبخ نان میتوان به نان اضافه کرد وجود دارد و موادی مانند کنجد و سیاه دانه نیز در این لیست وجود دارد که مقدار مورد استفاده آنها باید رعایت شود. رئیس مرکز سلامت و محیط کار وزارت بهداشت تصریح کرد: نانواییها حق ندارند تمام نانهایی که طبخ میکنند نان کنجدی باشد زیرا برخی افراد ممکن است نسبت به مصرف کنجد یا سیاه دانه حساسیت داشته باشند، بنابراین نانی که طبخ میشود باید مطابق استاندارد بوده و ابتدا پخت نان ساده در اولویت باشد و بر حسب تقاضای مشتری میتوانند موادی مانند کنجد و سیاه دانه نیز به نان اضافه نمایند. امیدوارم خبر نانوایی ها نان ساده پخت کنند/ نان کنجدی اجباری نیست براتون مفید بوده باشه
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
Telegram views bot
تجارتخانه آراد برندینگ
وام با چک
تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک
خرید جم فری فایر ارزان
اینفینیتی
بروکر آلپاری
نمایندگی دوو در ورامین
تعمیر گیربکس چینی
سوله دست دوم
تعمیر گیربکس لیفان
آژانس دیجیتال مارکتینگ
جعبه سازی
بهترین صرافی
کانال سیگنال ارز دیجیتال
دانلود جدیدترین آهنگهای روز
برداشت از بینگ ایکس
خرید کاور آیپد
تشک بادی ماشین
دوربین سیمکارتی
خرید لایک و فالوور
قیمت فنس
خرید قهوه اینترنتی
تشک طبی
مواد شوینده نانوسان
کنترل تردد
آموزش باریستا
تلویزیون شهری قیمت
درمان فشار خون
جدیدترین یخچال دوقلوی ال جی/یخچال دوقلو ال جی 411-414
Saturday, 4 May , 2024