علت استفاده زیاد از نمک در پخت نان/ میزان نمک مصرفی ایرانیها به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,به گزارش خبرگزاری هاریکا، احمد اسماعیل زاده گفت: در بسیاری از موارد نانواها به دلیل کیفیت بد آرد به آن نمک زیادی میزنند که برای سلامت افراد مضر است، به همین دلیل وزارت بهداشت […]
به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,به گزارش خبرگزاری هاریکا، احمد اسماعیل زاده گفت: در بسیاری از موارد نانواها به دلیل کیفیت بد آرد به آن نمک زیادی میزنند که برای سلامت افراد مضر است، به همین دلیل وزارت بهداشت مدتی است که در میزان نمک نان بازنگری کرده است. وی با اشاره به اینکه میزان نمک مصرفی در کشور در حدود ۱۲ گرم در روز یعنی تقریباً ۲ برابر استاندارد جهانی است، افزود: میزان نمک مصرفی باید ۳ تا ۵ گرم در روز باشد که بخشی از این نمک از طریق مواد غذایی که در آنها پنهان بوده تأمین میشود و میزان نمک موجود در نان باید کمتر از یک درصد باشد. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ادامه داد: میزان مصرف نمک بالا علاوه بر بیماریهای قلبی عروقی موجب بیماریهایی مزمن از جمله سرطان میشود و حتی به تازگی ثابت شده کسانی که نمک بالایی مصرف میکنند در معرض ابتلاء به دیابت هم هستند. امیدوارم خبر علت استفاده زیاد از نمک در پخت نان/ میزان نمک مصرفی ایرانیها براتون مفید بوده باشه
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
میز جلو مبلی مدرن
توری پرسی
تجارتخانه آراد برندینگ
خرید دوربین سیمکارت خور
پریفرم
خرید گیفت تبلیغاتی
مجله ژال
Telegram views bot
وام با چک
تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک
خرید جم فری فایر ارزان
اینفینیتی
بروکر آلپاری
نمایندگی دوو در ورامین
تعمیر گیربکس چینی
تعمیر گیربکس لیفان
آژانس دیجیتال مارکتینگ
بهترین صرافی
کانال سیگنال ارز دیجیتال
دانلود جدیدترین آهنگهای روز
برداشت از بینگ ایکس
خرید کاور آیپد
تشک بادی ماشین
دوربین سیمکارتی
خرید لایک و فالوور
قیمت فنس
خرید قهوه اینترنتی
تشک طبی
آموزش باریستا
جدیدترین یخچال دوقلوی ال جی/یخچال دوقلو ال جی 411-414
Saturday, 18 May , 2024