طرحهای زیستی برای توسعه صنایع غذایی حمایت می شوند به گزارش کانال خبری ایران هاریکا در اخبار فناوری به گزارش هاریکا خبر به نقل از معاونت علمی و فناوری، «فراخوان حمایت از طرح های زیست فناورانه در حوزه صنایع غذایی» با اولویت «تولید طعم دهندههای طبیعی و سنتزی»، «تولید رنگهای خوراکی طبیعی و سنتزی»، «تولید […]
به گزارش کانال خبری ایران هاریکا در اخبار فناوری به گزارش هاریکا خبر به نقل از معاونت علمی و فناوری، «فراخوان حمایت از طرح های زیست فناورانه در حوزه صنایع غذایی» با اولویت «تولید طعم دهندههای طبیعی و سنتزی»، «تولید رنگهای خوراکی طبیعی و سنتزی»، «تولید استارترهای لبنی پروبیوتیکهای صنایع غذایی» و «تولید انواع امولسیفایرها و استابلایژرها» منتشر شد. این فراخوان به دنبال حمایت از طرح های پیشنهادی شرکتهای فعال در حوزه صنایع غذایی برای تولید بار اول، توسعه مقیاس، توسعه بازار و طرحهای فناورانه با قابلیت کاهش وابستگی یا افزایش صادرات است که توسط دبیرخانه فناوریهای نوین کشاورزی و غذای ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سایر دستگاه های متولی با هدف دستیابی به امنیت غذایی پایدار منتشر شده است. همه فناوران می توانند طرحهایی که «سطح آمادگی فناوری و سطح آمادگی بازار»، «زیرساخت تولید یا امکان همکاری با سایر شرکتهای تولیدی»، «وجود بازار داخلی یا خارجی برای محصول»، «بهرهبرداری از فناوریهای جدید و کارآمد در توسعه محصول» و «امکان اخذ مجوزات لازم برای طرح» خود را دارند را ارائه کنند. از تمامی شرکت های دانش بنیان و خلاق، صنایع بزرگ تولیدی، هسته های فناور و دیگر شرکت ها دعوت می شود، تا تاریخ ۲۸ اسفند ۱۴۰۰ نسبت به ارائه طرح خود اقدام کنند.
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
شیرگازی سارا
سوفا مبل
خرید قهوه اینترنتی
خرید کاور آیپد
دریل مگنت
سامانه ارسال پیامک
انواع قطعاتsmd
فروش انواع کانکتور
وام با چک
safahanservice.com
سفارش غذا
هدیه شب یلدا
لوازم یدکی خودروهای خارجی
اینفینیتی
تشک طبی
طلا گشت
عجم گشت
ساختمان سلامت
هاریکا ایده
اخبار روز ایران
آگهی تبلیغاتی
هاریکا آگهی
Saturday, 8 February , 2025