چای از ابتلا به سرطان پیشگیری می کند به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت چای از ابتلا به سرطان پیشگیری می کند به گزارش خبرنگار هاریکا به نقل از مدیکال نیوز، محققان خاطرنشان کردند که برای اثبات بیشتر این اثرات مفید مصرف چای، به شواهد با کیفیت بهتری نیاز است. چای بعد […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت چای از ابتلا به سرطان پیشگیری می کند به گزارش خبرنگار هاریکا به نقل از مدیکال نیوز، محققان خاطرنشان کردند که برای اثبات بیشتر این اثرات مفید مصرف چای، به شواهد با کیفیت بهتری نیاز است. چای بعد از آب دومین نوشیدنی پرمصرف در جهان است. چهار نوع اصلی چای شامل سفید، سبز، اولانگ و سیاه است. هر چهار چای از یک گیاه به نام Camellia sinensis گرفته میشوند، اما نحوه فرآوری آنها پس از برداشت متفاوت است. چای حاوی مجموعه وسیعی از اجزای دارای فعالیت بیولوژیکی، از جمله فلاونوئیدها، ال تیانین و کافئین است. بسیاری از اثرات مفید چای به دلیل سطوح بالای فلاونوئیدها مانند کاتچین است که دارای خواص آنتی اکسیدانی و ضد التهابی است. تفاوت در فرآیند تولید میتواند بر ترکیب شیمیایی و اثرات مفید انواع مختلف چای تأثیر بگذارد. به عنوان مثال، چای سبز قبل از اینکه اکسید شود برشته میشود و از این رو حاوی سطوح بالاتری از کاتچین است. در مقابل، چای سیاه اجازه اکسید شدن داشته و دارای سطوح پایینتری از کاتچین است. در همین حال، چای سیاه حاوی مقادیر بیشتری از فلاونوئیدهای دیگر به نام تآروبیگین و تافلاوین است که دارای خواص آنتی اکسیدانی نیز هستند. تعدادی از مطالعات مشاهدهای نشان میدهد که مصرف چای با بهبود عملکرد شناختی مرتبط است. هر فنجان چای حاوی حدود ۳۵ تا ۶۰ میلی گرم کافئین است که ممکن است به افزایش توجه و بهبود خلق و خوی برخی افراد پس از مصرف چای کمک کند. چای همچنین حاوی تیانین است که برای افزایش توجه و کاهش اضطراب و استرس پیشنهاد شده است. محققان فکر میکنند که وجود تیانین و کافئین ممکن است به طور بالقوه احساس آرامش همزمان ایجاد کند و توجه را بهبود بخشد. علاوه بر این، شواهد محدود نشان میدهد که مصرف تیانین و کافئین با هم ممکن است منجر به افزایش توجه بیشتر نسبت به مصرف هر یک از این مواد به تنهایی شود. پس از بیماریهای قلبی عروقی، سرطان دومین عامل مرگ و میر است. اصلاح فاکتورهای سبک زندگی مانند رژیم غذایی، کم تحرکی، سیگار کشیدن و چاقی میتواند از ۳۰ تا ۴۰ درصد همه سرطانها پیشگیری کند. شواهد پیش بالینی قابل قبول زیادی وجود دارد که خواص ضدسرطانی چای و عمدتاً ترکیبات بیواکتیو آن (فلاونوئیدها) را در برابر تحریک و پیشرفت شروع سرطان نشان میدهد. امیدوارم براتون خبر چای از ابتلا به سرطان پیشگیری می کند براتون مفید بوده باشه
2022-05-08 09:11:58
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
Telegram views bot
تجارتخانه آراد برندینگ
وام با چک
تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک
خرید جم فری فایر ارزان
اینفینیتی
بروکر آلپاری
نمایندگی دوو در ورامین
تعمیر گیربکس چینی
سوله دست دوم
تعمیر گیربکس لیفان
آژانس دیجیتال مارکتینگ
جعبه سازی
بهترین صرافی
کانال سیگنال ارز دیجیتال
دانلود جدیدترین آهنگهای روز
برداشت از بینگ ایکس
خرید کاور آیپد
تشک بادی ماشین
دوربین سیمکارتی
خرید لایک و فالوور
قیمت فنس
خرید قهوه اینترنتی
تشک طبی
مواد شوینده نانوسان
کنترل تردد
آموزش باریستا
تلویزیون شهری قیمت
درمان فشار خون
جدیدترین یخچال دوقلوی ال جی/یخچال دوقلو ال جی 411-414
Tuesday, 7 May , 2024