تدوین الگوی غذای سالم/جلوگیری از بیماری های گوارشی به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,به گزارش خبرگزاری هاریکا، سید حیدر محمدی اظهار کرد: اندازهگیری باقیمانده سموم مانند نیترات و آلایندهها در محصولات غذایی که در حال انجام است در سال جدید توسعه خواهد یافت. وی افزود: الگوی غذای سالم با محوریت کاهش […]
به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,به گزارش خبرگزاری هاریکا، سید حیدر محمدی اظهار کرد: اندازهگیری باقیمانده سموم مانند نیترات و آلایندهها در محصولات غذایی که در حال انجام است در سال جدید توسعه خواهد یافت. وی افزود: الگوی غذای سالم با محوریت کاهش مصرف قند، چربی و نمک، از برنامههای ما برای تدوین الگوی غذای سالم در کشور است و غنی سازی فرآوردههای غذایی با ریز مغذیها که در سالیان گذشته با آهن و اسید فولیک در نان و آرد شروع شده و سپس با غنیسازی شیر با ویتامین D دنبال شد، سال گذشته با غنیسازی آرد با ویتامین D مورد پیگیری قرار گرفت و در حوزه تولید صنعتی و سنتی نان کامل توفیقاتی حاصل شد. محمدی با اشاره به لزوم آشنایی صنایع با فرهنگ نان کامل، گفت: یکی از اقدامات اساسی در جلوگیری از بیماریهای گوارشی و بهبود مشکلات گوارشی میتواند ترویج تولید و مصرف نان کامل با همکاری صنایع تولیدکننده نان صنعتی باشد. امیدوارم خبر تدوین الگوی غذای سالم/جلوگیری از بیماری های گوارشی براتون مفید بوده باشه
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
سوکت لیفتراکی
میز جلو مبلی مدرن
توری پرسی
تجارتخانه آراد برندینگ
خرید دوربین سیمکارت خور
پریفرم
خرید گیفت تبلیغاتی
مجله ژال
Telegram views bot
وام با چک
تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک
خرید جم فری فایر ارزان
اینفینیتی
بروکر آلپاری
نمایندگی دوو در ورامین
تعمیر گیربکس چینی
تعمیر گیربکس لیفان
آژانس دیجیتال مارکتینگ
بهترین صرافی
کانال سیگنال ارز دیجیتال
دانلود جدیدترین آهنگهای روز
برداشت از بینگ ایکس
خرید کاور آیپد
تشک بادی ماشین
دوربین سیمکارتی
خرید لایک و فالوور
قیمت فنس
خرید قهوه اینترنتی
تشک طبی
آموزش باریستا
جدیدترین یخچال دوقلوی ال جی/یخچال دوقلو ال جی 411-414
Sunday, 19 May , 2024