خط قرمز سازمان غذا و دارو در محصولات غذایی به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,به گزارش خبرگزاری هاریکا، روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: این روغن‌ها در مرداد ۱۴۰۰ وارد کشور شده و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه برداری و آنالیز آن اقدام […]

خط قرمز سازمان غذا و دارو در محصولات غذایی

به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,به گزارش خبرگزاری هاریکا، روابط عمومی سازمان غذا و دارو اعلام کرد: این روغن‌ها در مرداد ۱۴۰۰ وارد کشور شده و معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نسبت به نمونه برداری و آنالیز آن اقدام نموده است.
از مجموع ۹۱ هزار تن روغن وارده در مرداد ۱۴۰۰، ۴۷ هزار تن آن تأیید و ۴۴ هزار تن از نظر باقیمانده سموم و آلاینده‌ها به تأیید نرسید.
بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، محموله ۴۴ هزار تنی طی نمونه برداری و آزمایش از نظر باقی مانده سموم دفع آفات نباتی نامنطبق بوده و به صاحب کالا و معاونت غذا و داروی هرمزگان عدم ترخیص و لزوم مرجوع نمودن آن ابلاغ شد.
روابط عمومی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: آزمایشات انجام شده از محموله روغن‌های آفتابگردان هم در آزمایشگاه‌های معاونت غذا و داروی هرمزگان و هم در آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو به عنوان معتبرترین آزمایشگاه کشور در حوزه غذا انجام شده است؛ بنابراین محموله ۴۴ هزار تنی از نظر سازمان غذا و دارو امکان ترخیص نداشت و این موضوع به مراجع ذیربط اعلام و اقدامات معمول در این خصوص اعمال گردید
روابط عمومی سازمان غذا و دارو همچنین با تاکید بر اینکه این سازمان تمامی فرآورده‌های غذایی اعم از مواد اولیه و محصول نهایی وارداتی را در آزمایشگاه‌های معاونت‌های غذا و دارو با حساسیت بالا مورد بررسی قرار می‌دهد، اذعان داشت: خط قرمز سازمان غذا و دارو سلامت مردم است و در این حوزه اقدامات تخصصی و فنی لازم صورت می‌پذیرد. امیدوارم خبر  خط قرمز سازمان غذا و دارو در محصولات غذایی براتون مفید بوده باشه