نقشه جامع اصالت سنجی عسل تدوین شد به گزارش کانال خبری ایران در اخبار فناوری نقشه جامع اصالت سنجی عسل تدوین شد به گزارش خبرگزاری هاریکا به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر قدیر رجب زاده رئیس این موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی درباره نقشه جامع اصالت سنجی عسل گفت: بر […]
به گزارش کانال خبری ایران در اخبار فناوری نقشه جامع اصالت سنجی عسل تدوین شد به گزارش خبرگزاری هاریکا به نقل از موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی، دکتر قدیر رجب زاده رئیس این موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی درباره نقشه جامع اصالت سنجی عسل گفت: بر اساس این پژوهش، برای ۷ نوع عسل تولیدی شاخص در استان خراسان رضوی با استفاده از روش های تشخیصی، شناسنامه اصالت برای این محصول طراحی شده است. وی با بیان اینکه ایران به واسطه اقلیم مناسب از دیرباز خاستگاه پرورش زنبور عسل بوده است، ادامه داد: در حال حاضر صنعت زنبورداری کشور با ۲۰۶ تعاونی و ایجاد ۳۰۰ هزار فرصت شغلی و تولید سالانه ۸۱ هزار تن عسل رتبه هفتم جهان را در تولید این محصول دارد. رجب زاده بیان کرد: یکی از معضلات صنعت عسل، نبود شناسنامه برای این محصول متنوع در بازار است و مصرف کنندگان تنها به اظهارات کندودار و فروشنده اکتفا میکنند که با شناخت این مشکل، در این طرح پژوهشی تلاش شده صنعت عسل به سمت شناسنامه دار کردن و اصالت سنجی سوق داده شود. در ادامه دکتر عادل بیگ بابایی، مجری این طرح پژوهشی با تاکید بر اینکه خداوند در قرآن کریم بارها به خواص عسل اشاره کرده و این ماده مغذی علاوه بر رفع احتیاجات بدن خواص دارویی و درمانی بسیاری دارد، گفت: عمده ترین مشکل عسل، تقلب در تولید این محصول ارزشمند است که رایج ترین تقلب ها استفاده از شکر در کنار کندو ها است. وی با بیان اینکه در حال حاضر شاهد تنوع عسل های موجود در بازار بر اساس منبع تغذیه زنبورها از گیاهان مختلف مانند اسطوخدوس، کنار، آفتابگردان، عسل کوهی، سدر، کلزا، آویشن و … هستیم افزود: خواص آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی عسل باعث شده تا مصرف آن بیشتر جنبه درمانی داشته باشد که متاسفانه هیچ روشی برای تشخیص اصالت آنها بر اساس منبع تغذیه زنبورها در دسترس نیست و حتی استانداردی برای آن تدوین نشده است. بیگ بابایی ادامه داد: در حال حاضر برخی از روشهای شیمیایی مورد استفاده برای تعیین منشاء گیاهی، جغرافیایی، کیفیت و خلوص عسل مبتنیبر تعیین مقدار آمینواسیدها و پروتئینها، ترکیبات فرار و معطر، کربوهیدراتها، مواد معدنی، ترکیبات حاصل از تخمیر عسل، اسیدهای آلی، استرها و ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها و همچنین تعیین فعالیتهای آنزیمی و ضداکسیدانی است. عضو هیأت علمی موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی ادامه داد: به منظور رفع خلاء ذکر شده، در این طرح پژوهشی خاستگاه غالب گیاهی عسل استان خراسان با استفاده از تحلیل داده های کمومتری مورد بررسی قرار گرفته است. وی با اشاره به اهمیت نتایج به دست آمده برای تقویت صادرات و اعتمادسازی فروش این محصول به ویژه در کشورهای حاشیه خلیج فارس گفت: در این کار نقشه جامع اصالت سنجی عسل تدوین شده و برای سنجش کیفیت فقط به استانداردهای ملی اکتفا نشده است. امیدوارم براتون خبر نقشه جامع اصالت سنجی عسل تدوین شد براتون مفید بوده باشه
2022-09-13 17:07:48
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
کاشت مو
بهترین فروشگاه تجهیزات صنعتی
لوازم یدکی خودروهای خارجی
اجاره و فروش آنلاین انواع یدک کش و جرثقیل
کانال سیگنال ارز دیجیتال
حمل کالا از خوزستان با بهترین باربری در اهواز
ساخت سردخانه صنعتی
یخسازی قالبی
تجهیزات آتش نشانی
قیمت باتری مک بوک
قیمت دوربین سیمکارت خور
سوکت لیفتراکی
میز جلو مبلی مدرن
خرید دوربین سیمکارت خور
خرید گیفت تبلیغاتی
مجله ژال
Telegram views bot
تجارتخانه آراد برندینگ
وام با چک
تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک
خرید جم فری فایر ارزان
اینفینیتی
تعمیر گیربکس چینی
تعمیر گیربکس لیفان
خرید کاور آیپد
دوربین سیمکارتی
خرید قهوه اینترنتی
تشک طبی
آموزش باریستا
Thursday, 12 September , 2024