مضرات جوش شیرین در نان/ برخورد با نانواییهای متخلف به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,زهره پوراحمد، در گفتوگو با اخبار هاریکا گفت: با توجه به ضوابط و قوانین مربوط به ایمنی و سلامت نان، نانواییها حق افزودن جوش شیرین به نان را ندارند و باید با استفاده از خمیر مایه یا […]
به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,زهره پوراحمد، در گفتوگو با اخبار هاریکا گفت: با توجه به ضوابط و قوانین مربوط به ایمنی و سلامت نان، نانواییها حق افزودن جوش شیرین به نان را ندارند و باید با استفاده از خمیر مایه یا خمیر ترش نان تولید کنند. وی افزود: جوش شیرین مانع تخمیر نان میشود و این تخمیر نشدن موجب اختلال متابولیکی در بدن از جمله سوءهاضمه میشود. پوراحمد ادامه داد: استفاده از جوششیرین نه تنها از عطر و طعم نان میکاهد، بلکه باعث بروز کمخونی، پوکی استخوان، بیماریهای قلبی عروقی، بیماریهای رودهای و اختلال در سیستم گوارش میشود. وی افزود: سازمان غذا و دارو استفاده از جوش شیرین در فرآوری خمیر را ممنوع اعلام کرده و این تصمیم به نفع کیفیت و سلامت نان است که نانواییها برای فرآوری خمیر از خمیرمایه استفاده کنند و اجازه دهند خمیر آماده شود. این کار باعث میشود کیفیت نان افزایش یابد. پوراحمد گفت: متأسفانه برخی از نانواییها به سبب تعجیل در آماده کردن خمیر و سودجویی که دارند، از جوش شیرین استفاده میکنند. استفاده از جوش شیرین در نان مجاز نبوده و اگر طی فرایند بازرسی کارشناسان سازمان غذا و دارو، متوجه شوند که نان حاوی جوش شیرین باشد؛ تولیدکنندگان به مراجع قضائی معرفی خواهند شد. امیدوارم خبر مضرات جوش شیرین در نان/ برخورد با نانواییهای متخلف براتون مفید بوده باشه
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
safahanservice.com
سفارش غذا
خرید قسطی موتور
آموزش تعمیرات مک بوک
Buy telegram members
خرید سمعک
هدیه شب یلدا
پاک کننده قوی برگ گیاهان با صابون وانوما
پیش خرید آپارتمان در چیتگر
لوازم یدکی خودروهای خارجی
کانال سیگنال ارز دیجیتال
حمل کالا از خوزستان با بهترین باربری در اهواز
سوکت لیفتراکی
میز جلو مبلی مدرن
Telegram views bot
تجارتخانه آراد برندینگ
وام با چک
اینفینیتی
خرید کاور آیپد
خرید قهوه اینترنتی
تشک طبی
بهترین خریدار ضایعات در تهران
قیمت روز ضایعات اصفهان
Friday, 25 October , 2024