جمع آوری نمکهای غیر مجاز از نانوایی ها/نمک نان باید یک درصد باشد به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,به گزارش خبرگزاری هاریکا، جعفر جندقی گفت: نمک مصرفی باید استاندارد و خالص باشد، یعنی اینکه نمک تولیدی نشان استاندارد و سیب سلامت از وزارت بهداشت داشته باشد. وی با اشاره به تبلیغات […]
به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,به گزارش خبرگزاری هاریکا، جعفر جندقی گفت: نمک مصرفی باید استاندارد و خالص باشد، یعنی اینکه نمک تولیدی نشان استاندارد و سیب سلامت از وزارت بهداشت داشته باشد. وی با اشاره به تبلیغات در خصوص نمکهای دریا و نمکهای رنگی، افزود: نمکها با توجه به نوع ناخالصی که دارند ممکن است رنگهای مختلفی داشته باشند و تبلیغات در این خصوص فقط موجب آسیب به سلامت افراد میشود. جندقی گفت: در بازدیدهای میدانی از نانواییها که بازرسان وزارت بهداشت انجام میدهند اگر به موارد غیر مجاز و استاندارد از نمک برخورد کنند، ضمن جمع آوری آنها؛ پیگیریهای قانونی نیز انجام خواهد شد. رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: نمک موجود در نان باید یک درصد باشد و اگر در بازدیدهای میدانی که بازرسان وزارت بهداشت انجام میدهند به موارد غیر مجاز برخورد کنند، آن واحد صنفی مورد پیگرد قانونی قرار میگیرد. امیدوارم خبر جمع آوری نمکهای غیر مجاز از نانوایی ها/نمک نان باید یک درصد باشد براتون مفید بوده باشه
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
وام با چک
safahanservice.com
سفارش غذا
خرید قسطی موتور
آموزش تعمیرات مک بوک
Buy telegram members
خرید سمعک
هدیه شب یلدا
لوازم یدکی خودروهای خارجی
کانال سیگنال ارز دیجیتال
سوکت لیفتراکی
میز جلو مبلی مدرن
Telegram views bot
تجارتخانه آراد برندینگ
اینفینیتی
خرید کاور آیپد
خرید قهوه اینترنتی
تشک طبی
بهترین خریدار ضایعات در تهران
قیمت روز ضایعات اصفهان
Tuesday, 5 November , 2024