تدوین الگوی غذای سالم/جلوگیری از بیماری های گوارشی به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,به گزارش خبرگزاری هاریکا، سید حیدر محمدی اظهار کرد: اندازهگیری باقیمانده سموم مانند نیترات و آلایندهها در محصولات غذایی که در حال انجام است در سال جدید توسعه خواهد یافت. وی افزود: الگوی غذای سالم با محوریت کاهش […]
به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,به گزارش خبرگزاری هاریکا، سید حیدر محمدی اظهار کرد: اندازهگیری باقیمانده سموم مانند نیترات و آلایندهها در محصولات غذایی که در حال انجام است در سال جدید توسعه خواهد یافت. وی افزود: الگوی غذای سالم با محوریت کاهش مصرف قند، چربی و نمک، از برنامههای ما برای تدوین الگوی غذای سالم در کشور است و غنی سازی فرآوردههای غذایی با ریز مغذیها که در سالیان گذشته با آهن و اسید فولیک در نان و آرد شروع شده و سپس با غنیسازی شیر با ویتامین D دنبال شد، سال گذشته با غنیسازی آرد با ویتامین D مورد پیگیری قرار گرفت و در حوزه تولید صنعتی و سنتی نان کامل توفیقاتی حاصل شد. محمدی با اشاره به لزوم آشنایی صنایع با فرهنگ نان کامل، گفت: یکی از اقدامات اساسی در جلوگیری از بیماریهای گوارشی و بهبود مشکلات گوارشی میتواند ترویج تولید و مصرف نان کامل با همکاری صنایع تولیدکننده نان صنعتی باشد. امیدوارم خبر تدوین الگوی غذای سالم/جلوگیری از بیماری های گوارشی براتون مفید بوده باشه
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
سوفا مبل
مجله خودرو کارمگز
ساندویچ پانل
لوازم یدکی خودروهای خارجی
قهوه باندولینی
تعمیرگاه مگان غرب تهران
شیرگازی سارا
دریل مگنت
سامانه ارسال پیامک
انواع قطعاتsmd
فروش انواع کانکتور
وام با چک
safahanservice.com
سفارش غذا
هدیه شب یلدا
اینفینیتی
خرید کاور آیپد
تشک طبی
طلا گشت
عجم گشت
ساختمان سلامت
هاریکا ایده
Saturday, 19 April , 2025