برنامه تولید نان کامل را با قدرت ادامه می دهیم به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,به گزارش خبرگزاری هاریکا، احمد اسماعیلزاده اظهار داشت: با توجه به اینکه میانگین مصرف نان در نقاط مختلف کشور بین ۲۸۰ تا ۳۳۰ گرم است، به همین دلیل در سالجاری تولید نان کامل با قوت ادامه […]
به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,به گزارش خبرگزاری هاریکا، احمد اسماعیلزاده اظهار داشت: با توجه به اینکه میانگین مصرف نان در نقاط مختلف کشور بین ۲۸۰ تا ۳۳۰ گرم است، به همین دلیل در سالجاری تولید نان کامل با قوت ادامه خواهد داشت. وی با بیان اینکه طبق مصوبه سال گذشته کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی مقرر شده بود تا هر دانشگاه علوم پزشکی در حیطه تحت پوشش خود یک کارخانه تولید آرد کامل داشته باشد، تاکید کرد: در سالجاری هر دانشگاه علوم پزشکی باید با همکاری دستگاههای مرتبط دیگر ۳ کارخانه تولید آرد کامل در حیطه دانشگاه خود داشته باشند. مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در ادامه افزود: هدف ما در وزارت بهداشت از فرآیند تولید نان کامل، سبوس گیری اندک و همچنین وجود فیبر و منیزیم به مقدار مناسب در غلات است که میتواند در مقاومت انسولینی و پیشگیری از بیماریهای مزمن مؤثر باشد. اسماعیل زاده گفت: برای امسال بازنگری در برنامه غنیسازی آرد با آهن و اسیدفولیک و همچنین پایلوت غنیسازی آرد با ویتامین D را نیز در دستور کار داریم. امیدوارم خبر برنامه تولید نان کامل را با قدرت ادامه می دهیم براتون مفید بوده باشه
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
کانال سیگنال ارز دیجیتال
حمل کالا از خوزستان با بهترین باربری در اهواز
ساخت سردخانه صنعتی
یخسازی قالبی
تجهیزات آتش نشانی
قیمت باتری مک بوک
قیمت دوربین سیمکارت خور
لوازم یدکی خودروهای خارجی
سوکت لیفتراکی
میز جلو مبلی مدرن
خرید دوربین سیمکارت خور
خرید گیفت تبلیغاتی
مجله ژال
Telegram views bot
تجارتخانه آراد برندینگ
وام با چک
تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک
خرید جم فری فایر ارزان
اینفینیتی
تعمیر گیربکس چینی
تعمیر گیربکس لیفان
خرید کاور آیپد
دوربین سیمکارتی
خرید قهوه اینترنتی
تشک طبی
آموزش باریستا
Saturday, 27 July , 2024