۶ گروه خوراکی که ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهند به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت ۶ گروه خوراکی که ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهند به گزارش خبرنگار هاریکا به نقل از هلث لاین، گزارش جدید محققان دانشگاه مک مستر کانادا نشان میدهد که اگر به اندازه کافی از […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت ۶ گروه خوراکی که ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهند به گزارش خبرنگار هاریکا به نقل از هلث لاین، گزارش جدید محققان دانشگاه مک مستر کانادا نشان میدهد که اگر به اندازه کافی از شش غذای کلیدی مصرف نکنید، ممکن است در معرض خطر بیماریهای قلبی عروقی قرار گیرید. محققان دریافتند که مصرف میوههای کامل، سبزیجات، حبوبات، آجیل، ماهی و محصولات لبنی پرچرب، کلید کاهش خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی از جمله حملات قلبی و سکته است. محققان مصرف این ۶ گروه مواد خوراکی را به شرح ذیل توصیه میکنند: • ۲-۳ وعده در روز، میوه • ۲-۳ وعده در روز، سبزیجات • روزانه ۱ وعده، آجیل • روزانه ۲ وعده، لبنیات • ۳-۴ وعده در هفته، حبوبات • ۲-۳ وعده در هفته، ماهی جایگزینهای احتمالی شامل غلات کامل یک وعده در روز و گوشت قرمز یا مرغ فرآوری نشده یک وعده در روز است. محققان مصرف درست لبنیات پرچرب را به شرح زیر اعلام میکنند: • ۲ برش پنیر، یا • ۱ فنجان شیر یا ماست، یا • مقداری پنیر مکعبی به اندازه کف دست امیدوارم براتون خبر ۶ گروه خوراکی که ریسک بیماری قلبی را کاهش می دهند براتون مفید بوده باشه
2023-07-11 08:04:55
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
شرکت کیان پانل
مدرسه کنکور
تجارتخانه آراد برندینگ
هتل آپارتمان حیات شرق مشهد
سوفا مبل
مجله خودرو کارمگز
ساندویچ پانل
لوازم یدکی خودروهای خارجی
تعمیرگاه مگان غرب تهران
شیرگازی سارا
دریل مگنت
انواع قطعاتsmd
فروش انواع کانکتور
تشک طبی
طلا گشت
عجم گشت
ساختمان سلامت
هاریکا ایده
Friday, 9 May , 2025