پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,به گزارش خبرگزاری هاریکا، توجه به رهنمودهای رئیس جمهور در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر ضرورت تأمین امنیت غذایی و افزایش دسترسی آحاد جامعه به غذای سالم و با کیفیت و ارزان، موضوع […]
به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,به گزارش خبرگزاری هاریکا، توجه به رهنمودهای رئیس جمهور در هجدهمین جلسه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر ضرورت تأمین امنیت غذایی و افزایش دسترسی آحاد جامعه به غذای سالم و با کیفیت و ارزان، موضوع سلامت و کیفیت روغن خوراکی به عنوان یک کالای اساسی در سفره مردم در دستور کار دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی قرار گرفت. اولین جلسه کمیته فنی بهبود کیفیت و سلامت روغنهای خوراکی در سال جدید در دبیرخانه شورای عالی برگزار و تمامی اقدامات دستگاههای اجرایی ذی ربط در زنجیره تولید و عرضه روغن خوراکی به ویژه واردات روغن خام و نگهداری آن در مخازن، تصفیه و پالایش روغن خام و تولید روغن در کارخانه بررسی شد. در این جلسه، محمد اسماعیل مطلق رئیس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی تاکید کرد: کیفیت و سلامت روغن خوراکی از مبدا ورودی روغن خام و کشت دانههای روغنی در مزرعه تا سفره آحاد جامعه باید به دقت پایش شود که یکی از مهمترین اقدامات، ترخیص روغن خام وارداتی مناسب است. دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی به منظور حفظ و ارتقای سلامت مردم، سلامت روغن خوراکی، برنامه آرد و نان کامل، برنامه شیر مدارس و پایش سلامت محصولات کشاورزی و هم چنین وظایفی که هر یک از دستگاههای اجرایی ذیربط بر عهده دارند را در سال جاری با جدیت دنبال میکند. امیدوارم خبر پایش کیفیت روغن خوراکی از مزرعه تا سفره براتون مفید بوده باشه
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
شرکت کیان پانل
مدرسه کنکور
تجارتخانه آراد برندینگ
هتل آپارتمان حیات شرق مشهد
سوفا مبل
مجله خودرو کارمگز
ساندویچ پانل
لوازم یدکی خودروهای خارجی
تعمیرگاه مگان غرب تهران
شیرگازی سارا
دریل مگنت
انواع قطعاتsmd
فروش انواع کانکتور
تشک طبی
طلا گشت
عجم گشت
ساختمان سلامت
هاریکا ایده
Friday, 9 May , 2025