مضرات جوش شیرین در نان/ برخورد با نانواییهای متخلف به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,زهره پوراحمد، در گفتوگو با اخبار هاریکا گفت: با توجه به ضوابط و قوانین مربوط به ایمنی و سلامت نان، نانواییها حق افزودن جوش شیرین به نان را ندارند و باید با استفاده از خمیر مایه یا […]
به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,زهره پوراحمد، در گفتوگو با اخبار هاریکا گفت: با توجه به ضوابط و قوانین مربوط به ایمنی و سلامت نان، نانواییها حق افزودن جوش شیرین به نان را ندارند و باید با استفاده از خمیر مایه یا خمیر ترش نان تولید کنند. وی افزود: جوش شیرین مانع تخمیر نان میشود و این تخمیر نشدن موجب اختلال متابولیکی در بدن از جمله سوءهاضمه میشود. پوراحمد ادامه داد: استفاده از جوششیرین نه تنها از عطر و طعم نان میکاهد، بلکه باعث بروز کمخونی، پوکی استخوان، بیماریهای قلبی عروقی، بیماریهای رودهای و اختلال در سیستم گوارش میشود. وی افزود: سازمان غذا و دارو استفاده از جوش شیرین در فرآوری خمیر را ممنوع اعلام کرده و این تصمیم به نفع کیفیت و سلامت نان است که نانواییها برای فرآوری خمیر از خمیرمایه استفاده کنند و اجازه دهند خمیر آماده شود. این کار باعث میشود کیفیت نان افزایش یابد. پوراحمد گفت: متأسفانه برخی از نانواییها به سبب تعجیل در آماده کردن خمیر و سودجویی که دارند، از جوش شیرین استفاده میکنند. استفاده از جوش شیرین در نان مجاز نبوده و اگر طی فرایند بازرسی کارشناسان سازمان غذا و دارو، متوجه شوند که نان حاوی جوش شیرین باشد؛ تولیدکنندگان به مراجع قضائی معرفی خواهند شد. امیدوارم خبر مضرات جوش شیرین در نان/ برخورد با نانواییهای متخلف براتون مفید بوده باشه
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
شرکت کیان پانل
مدرسه کنکور
تجارتخانه آراد برندینگ
هتل آپارتمان حیات شرق مشهد
سوفا مبل
مجله خودرو کارمگز
ساندویچ پانل
لوازم یدکی خودروهای خارجی
تعمیرگاه مگان غرب تهران
شیرگازی سارا
دریل مگنت
انواع قطعاتsmd
فروش انواع کانکتور
تشک طبی
طلا گشت
عجم گشت
ساختمان سلامت
هاریکا ایده
Saturday, 10 May , 2025