جوشاندن شیر چه مضراتی دارد/ شیر کم چرب بخورید به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت جوشاندن شیر چه مضراتی دارد/ شیر کم چرب بخورید گلبن سهراب، در گفتگو با خبرنگار هاریکا، گفت: جوشاندن شیر فلهای باعث میشود مقدار زیادی پروتئین در ظرف رسوب کند و ارزش غذایی شیر از بین برود. همچنین […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت جوشاندن شیر چه مضراتی دارد/ شیر کم چرب بخورید گلبن سهراب، در گفتگو با خبرنگار هاریکا، گفت: جوشاندن شیر فلهای باعث میشود مقدار زیادی پروتئین در ظرف رسوب کند و ارزش غذایی شیر از بین برود. همچنین جوشاندن شیر، منجر به تخریب ویتامینهای شیر میشود. وی افزود: عملیات پاستوریزه و استرلیزه در کارخانجات باعث میشود میکروبهای بیماری زا از بین بروند. در حالی که در شیر فلهای ممکن است آلودگی میکروبی وجود داشته باشد. عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با عنوان این مطلب که یک لیوان شیر پاستوریزه ۸ گرم پروتئین دارد، گفت: جوشاندن شیر باعث میشود پروتئین آن از بین برود. این متخصص تغذیه بر مصرف شیر کم چرب تاکید و تصریح کرد: استفاده از شیر پرچرب و اساساً، لبنیات پرچرب، چربی اشباع شده دارد و برای سلامت افراد مضر است. امیدوارم براتون خبر جوشاندن شیر چه مضراتی دارد/ شیر کم چرب بخورید براتون مفید بوده باشه
2023-06-06 10:04:37
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
Telegram views bot
تجارتخانه آراد برندینگ
وام با چک
تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک
خرید جم فری فایر ارزان
اینفینیتی
بروکر آلپاری
نمایندگی دوو در ورامین
تعمیر گیربکس چینی
سوله دست دوم
تعمیر گیربکس لیفان
آژانس دیجیتال مارکتینگ
جعبه سازی
بهترین صرافی
کانال سیگنال ارز دیجیتال
دانلود جدیدترین آهنگهای روز
برداشت از بینگ ایکس
خرید کاور آیپد
تشک بادی ماشین
دوربین سیمکارتی
خرید لایک و فالوور
قیمت فنس
خرید قهوه اینترنتی
تشک طبی
مواد شوینده نانوسان
کنترل تردد
آموزش باریستا
تلویزیون شهری قیمت
درمان فشار خون
جدیدترین یخچال دوقلوی ال جی/یخچال دوقلو ال جی 411-414
Saturday, 4 May , 2024