جمع آوری نمکهای غیر مجاز از نانوایی ها/نمک نان باید یک درصد باشد به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,به گزارش خبرگزاری هاریکا، جعفر جندقی گفت: نمک مصرفی باید استاندارد و خالص باشد، یعنی اینکه نمک تولیدی نشان استاندارد و سیب سلامت از وزارت بهداشت داشته باشد. وی با اشاره به تبلیغات […]
به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,به گزارش خبرگزاری هاریکا، جعفر جندقی گفت: نمک مصرفی باید استاندارد و خالص باشد، یعنی اینکه نمک تولیدی نشان استاندارد و سیب سلامت از وزارت بهداشت داشته باشد. وی با اشاره به تبلیغات در خصوص نمکهای دریا و نمکهای رنگی، افزود: نمکها با توجه به نوع ناخالصی که دارند ممکن است رنگهای مختلفی داشته باشند و تبلیغات در این خصوص فقط موجب آسیب به سلامت افراد میشود. جندقی گفت: در بازدیدهای میدانی از نانواییها که بازرسان وزارت بهداشت انجام میدهند اگر به موارد غیر مجاز و استاندارد از نمک برخورد کنند، ضمن جمع آوری آنها؛ پیگیریهای قانونی نیز انجام خواهد شد. رئیس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت گفت: نمک موجود در نان باید یک درصد باشد و اگر در بازدیدهای میدانی که بازرسان وزارت بهداشت انجام میدهند به موارد غیر مجاز برخورد کنند، آن واحد صنفی مورد پیگرد قانونی قرار میگیرد. امیدوارم خبر جمع آوری نمکهای غیر مجاز از نانوایی ها/نمک نان باید یک درصد باشد براتون مفید بوده باشه
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
شیرگازی سارا
پرگابالین
سوفا مبل
خرید قهوه اینترنتی
خرید کاور آیپد
دریل مگنت
سامانه ارسال پیامک
انواع قطعاتsmd
فروش انواع کانکتور
وام با چک
safahanservice.com
سفارش غذا
هدیه شب یلدا
لوازم یدکی خودروهای خارجی
اینفینیتی
تشک طبی
طلا گشت
عجم گشت
ساختمان سلامت
هاریکا ایده
اخبار روز ایران
Wednesday, 15 January , 2025