گوشت قرمز ریسک بیماری قلبی را افزایش می دهد به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت گوشت قرمز ریسک بیماری قلبی را افزایش می دهد به گزارش خبرنگار هاریکا به نقل از هلث دی نیوز، مطالعه حدود ۴۰۰۰ فرد مسن نشان داد افرادی که گوشت قرمز زیادی میخوردند در معرض خطر بیماری قلبی […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت گوشت قرمز ریسک بیماری قلبی را افزایش می دهد به گزارش خبرنگار هاریکا به نقل از هلث دی نیوز، مطالعه حدود ۴۰۰۰ فرد مسن نشان داد افرادی که گوشت قرمز زیادی میخوردند در معرض خطر بیماری قلبی و سکته بودند. اما هیچ مدرکی وجود نداشت که این ارتباط به خاطر افزایش سطح کلسترول “بد” خون است. در عوض، محققان این خطر را تا حدی در مواد خاصی که توسط میکروبیوم روده تولید میشود ردیابی کردند. وقتی این باکتریها گوشت قرمز را هضم میکنند، ماده شیمیایی به نام TMAO تولید میکنند که میتواند التهاب و لخته شدن خون را تحریک کند. به گفته کارشناسان، برای یک فرد معمولی، این یافته یک پیام آشنا به همراه دارد: مصرف گوشت قرمز خود را محدود کنید. به گفته محققان، این یافتهها به این معنا نیست که کلسترول خون اهمیتی ندارد. اما کلسترول خون ارتباط بین گوشت قرمز و بیماری قلبی را توضیح نمیدهد. در عوض، این مطالعه «موضوع قویتری» ارائه میکند که باکتریهای روده و TMAO ممکن است یکی از مسیرهایی باشند که از طریق آن گوشت قرمز منجر به بیماری قلبی و سکته میشود. «منگ وانگ»، عضو تیم تحقیق از دانشگاه تافتس در بوستون، گفت: «وقتی صحبت از گوشت قرمز و سلامتی به میان میآید، بیشتر تحقیقات بر روی چربی اشباع شده و اثرات آن بر کلسترول خون متمرکز شده است.» اما در حالی که چربی اشباع شده میتواند کلسترول بد LDL را افزایش دهد، اختلاف نظر وجود دارد که آیا مقادیری که مردم معمولاً مصرف میکنند در نهایت بر خطر بیماری قلبی آنها تأثیر میگذارد یا خیر. وانگ گفت: «یافتههای جدید از نگاهی فراتر از چربیهای اشباعشده نیز پشتیبانی میکند: گوشت قرمز ممکن است از طریق مکانیسمهای دیگر بیماری قلبی را ایجاد کند.» به طور کلی، تیم وانگ دریافتند هرچه مردم گوشت قرمز بیشتری مصرف کنند، خطر حمله قلبی یا سکته مغزی در آنها بیشتر میشود. به طور متوسط، این خطر با هر وعده مصرف روزانه گوشت قرمز ۲۲ درصد افزایش مییابد. هنگامی که محققان به دنبال توضیحات بالقوه بودند، دریافتند که قند خون بالاتر نیز تا حدی باعث ارتباط بین گوشت قرمز و ناراحتی قلبی میشود. دلیل این موضوع مشخص نیست، اما محققان حدس میزنند که آهن موجود در گوشت قرمز ممکن است یکی از دلایل آن باشد. مصرف زیاد آهن با افزایش خطر ابتلاء به دیابت مرتبط است. توضیح دیگری نیز وجود دارد: سه ماده شیمیایی تولید شده توسط باکتریهای روده حدود ۱۰ درصد از ارتباط بین گوشت قرمز و بیماریهای قلبی عروقی را تشکیل میدهند. این مواد شیمیایی شامل TMAO و دو پیش ساز برای آن بود که همگی با تجزیه باکتریهای روده ال کارنیتین، یک ماده مغذی فراوان در گوشت قرمز، تولید میشوند. تحقیقات قبلی نشان داده است که TMAO میتواند التهاب عروق خونی و لخته شدن خون را افزایش دهد. امیدوارم براتون خبر گوشت قرمز ریسک بیماری قلبی را افزایش می دهد براتون مفید بوده باشه
2022-08-16 09:19:53
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
شیرگازی سارا
پرگابالین
سوفا مبل
ویزای استرالیا
خرید قهوه اینترنتی
خرید کاور آیپد
دریل مگنت
ابعاد درب ضد سرقت
سامانه ارسال پیامک حرفه ای
ویزای دانمارک
انواع قطعاتsmd
فروش انواع کانکتور
وام با چک
safahanservice.com
سفارش غذا
خرید قسطی موتور
آموزش تعمیرات مک بوک
هدیه شب یلدا
لوازم یدکی خودروهای خارجی
کانال سیگنال ارز دیجیتال
سوکت لیفتراکی
میز جلو مبلی مدرن
تجارتخانه آراد برندینگ
اینفینیتی
تشک طبی
طلا گشت
عجم گشت
ساختمان سلامت
هاریکا ایده
اخبار روز ایران
Wednesday, 1 January , 2025