چغندر را در وعده های غذایی خود بگنجانید به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت چغندر را در وعده های غذایی خود بگنجانید به گزارشهاریکا خبر به نقل از مدیسن نت، «کاترین شامپاین»، استاد ارزیابی رژیم غذایی از دانشگاه ایالتی لوئیزیانا، گفت: «اولین چیزی که وقتی به چغندر نگاه میکنیم به ذهن میرسد […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت چغندر را در وعده های غذایی خود بگنجانید به گزارشهاریکا خبر به نقل از مدیسن نت، «کاترین شامپاین»، استاد ارزیابی رژیم غذایی از دانشگاه ایالتی لوئیزیانا، گفت: «اولین چیزی که وقتی به چغندر نگاه میکنیم به ذهن میرسد رنگ آن است. هرچه یک سبزی یا میوه رنگ بیشتری داشته باشد، مواد مغذی گیاهی بیشتری دارد.» اشاره به خواص دارویی چغندر به زمان رومیان باستان برمی گردد که از آن برای درمان یبوست، بهبود گردش خون، مبارزه با تب و حتی تقویت کننده جنسی استفاده میکردند. چغندر سرشار از نیترات است که تحقیقات نشان میدهد سلامت قلب و عروق را از طرق مختلف بهبود می بخشد. برخی از مطالعات نشان میدهد که مکمل آب چغندر ممکن است فشار خون را کاهش دهد و جریان خون را افزایش دهد. جذب اکسیژن را افزایش میدهد و زمان خسته شدن را طولانی میکند که به افراد اجازه میدهد مدت بیشتری فعال بمانند. چغندر همچنین حاوی آنتی اکسیدانها است که به ترمیم DNA و حفظ سلامت سلولی کمک میکند و دارای خواص ضد التهابی است و خطر ابتلاء به بسیاری از بیماریهای مزمن را کاهش میدهد. به همین دلیل، چغندر به عنوان یک رویکرد تغذیهای در مدیریت بیماریهای قلبی عروقی و سرطان محبوبیت دارد. چغندر کم چرب و سرشار از فیبر است. به گفته وزارت کشاورزی ایالات متحده، نصف فنجان چغندر پخته شده حاوی ۰.۱۵ گرم چربی و ۱.۷ گرم فیبر است. سرشار از ویتامینهای C، A و K هستند که به سلامت استخوانها کمک میکند. همچنین حاوی چندین ویتامین B هم است که ممکن است با بهبود جریان خون در مغز در برابر زوال عقل و از دست دادن حافظه نقش محافظتی داشته باشد. همچنین حاوی سطوح بالایی از فولات (ویتامین B۹) است که برای رشد سلولهای سالم و تشکیل گلبولهای قرمز مهم است. نصف فنجان چغندر آب پز ۶۸ میکروگرم فولات دارد که ۱۷ درصد از ارزش روزانه این ویتامین را تأمین میکند. اما چگونه میتوان این توده سفت ریشه قرمز را خورد؟ بیشتر مطالعات در مورد فواید سلامتی چغندر بر اساس نوشیدن آب آن است، اما چغندر همچنین زمانی که به صورت خام، در سالاد، آب پز، پخته شده، تبدیل به چیپس یا خشک شده مصرف شود، میتواند مفید باشد. چغندر را میتوان ترشی کرد تا بتوان از مصرف آن در تمام طول سال لذت برد. مانند ریشه، برگها را میتوان خورد و حاوی سطوح بالایی از ویتامینهای A، K، C و E است. امیدوارم براتون خبر چغندر را در وعده های غذایی خود بگنجانید براتون مفید بوده باشه
2023-02-25 08:55:19
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
کانال سیگنال ارز دیجیتال
حمل کالا از خوزستان با بهترین باربری در اهواز
ساخت سردخانه صنعتی
یخسازی قالبی
تجهیزات آتش نشانی
قیمت باتری مک بوک
قیمت دوربین سیمکارت خور
لوازم یدکی خودروهای خارجی
سوکت لیفتراکی
میز جلو مبلی مدرن
خرید دوربین سیمکارت خور
خرید گیفت تبلیغاتی
مجله ژال
Telegram views bot
تجارتخانه آراد برندینگ
وام با چک
تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک
خرید جم فری فایر ارزان
اینفینیتی
تعمیر گیربکس چینی
تعمیر گیربکس لیفان
خرید کاور آیپد
دوربین سیمکارتی
خرید قهوه اینترنتی
تشک طبی
آموزش باریستا
Saturday, 27 July , 2024