از زمان متولد شدن کودک تا پنج سال به بالا دوران طلایی برای او است که بر روی کردار کودک تاثیر می گذارد، در این مدت شخصیت فیزیکی، اجتماعی و شناختی کودک تشکیل می شود. برای کودکان بالای پنج سال محور اصلی در دنیا خانواده می باشد. درست است که کودک شما باید با کودکان دیگر […]
از زمان متولد شدن کودک تا پنج سال به بالا دوران طلایی برای او است که بر روی کردار کودک تاثیر می گذارد، در این مدت شخصیت فیزیکی، اجتماعی و شناختی کودک تشکیل می شود. برای کودکان بالای پنج سال محور اصلی در دنیا خانواده می باشد. درست است که کودک شما باید با کودکان دیگر ارتباط برقرار کند و بازی کند، اما وابستگی احساسی او همچنان در خانه وجود دارد. کودک تقریبا تا شش سالگی به امور خانواده وابستگی بسیاری دارد و ممکن است زمانی که به مدرسه می رود دچار استرس شوند.
بیشتر بخوانید : تست هوش کودک
متوجه شدن مفهوم، خواندن و نوشتن، تشخیص دادن کلمه های آشنا، و هر تلاشی که در کودک شما فرصت خلاقیت بدهد و بطور صحیح از آن استفاده شود مفید است.
از نظر فیزیکی، کودکان بالای پنج سال نسبت به سال های گذشته تسلط زیادی بر روی انجام کارهای خود دارند. مثلا لی لی بازی می کنند، به توپ ضربه می زنند و آن را می گیرند پرتاب می کنند بازی وسطی برای آنها جذاب بنظر می رسد. بازیهای تحرکی برای پیشرفت در مهارت کودکان بسیار مهم است و باعث کشیدگی عضلات، محکم تر شدن استخوان ها می شود، به خواب و بهتر غذا خوردن کودک شما کمک می کند.
اگر کودک شما در این دوره سنی هست حتما به این موضوع پی برده اید که او در این بازه سنی مستقلتر شده و اعتماد بنفسش نیز بیشتر شده است. این تغییرات هنگام برخورد والد با کودک بسیار تاثیر گذار است. برای این که بتوانیم ارتباط مناسب تری با کودک خود برقرار کنیم و مسائل تربیتی را به درستی به او انتقال دهیم، لازم است که روش تربیت خود را با شرایط سنی، قابلیت ها و ویژگی های کودک هماهنگ کنید.
بیشتر بخوانید : استعدادیابی کودکان
والد عزیز میتوانید، شاهد مشکلات، رفتار کودک خود در مدرسه باشید. امکان دارد او به طور مداوم با کودکان دیگر سر کوچیک ترین مسائل دعوا و کتک کاری کند. این رفتار زمانی بیشتر میشود که کودک ازطرف هم سن و سالانش حذف شود. اکثرا لجباز میشود. خانواده و دیگران ممکن است رفتار او را عذاب آور بدانند و رفتارهای کودک نامناسب تر دیده شود.
راه های مناسب برای مقابله با مشکلات رفتاری کودک:
در این سن نمی توان منطق کودک را درک کرد. توضیح دادن کودک را گیج می کند و باعث سخت تر شدن شرایط می شود. زمانی که شما رفتاری دارید که کودک تمایلی به انجام آن ندارد، شروع به بد اخلاقی می کند. در این شرایط به کودک خود درباره رفتارش با لحن آروم و به سادهترین شکل ممکن توضیح دهید. درباره اشتباه اش صحبت کنید و از او مؤدبانه بخواهید تا آن را تکرار نکند.
کودک شما یک روزه به ایدهآل شما تبدیل نخواهد شد و رفتاری پی در پی خواهد داشت، به همین علت او بین احساس و منطق خود گیر کرده، همچنین از طریق روش های مختلف به نامناسب بودن رفتارش تذکر دهید و او به مرور زمان متوجه خواهد شد.
با کودک خود صحبت کنید و دلیل رفتارش را بپرسید. اگر او با شما صحبت نکرد، اتفاقات را در ذهن خود تکرار کنید تا ببینید به تازگی چه چیزهایی تغییر کرده و باعث ایجاد این رفتار شده است.
آزادانه صحبت کردن نیاز هست و بهتر است شما جایگاهی را تعیین کرده و در آن سکوت کنید اجازه دهید کودک شما بدون قضاوت شدن هر چیزی که میخواهد بگوید.
این امکان وجود دارد که از روش های متفاوتی در جهت تربیت فرزندتان استفاده کنید برخی از این روش ها برای عده ایی می تواند کارساز باشد و برای عده دیگری نه. بهتر است دنبال روش های مناسبی برای کودکانتان باشید.
مشکلاتی که در کودکان بالای ۵ سال وجود دارد باعث می شود تاثیر منفی بر روی اعصاب پدر و مادر بگذارد.
منبع : https://hooshenik.com/
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
شیرگازی سارا
پرگابالین
سوفا مبل
خرید قهوه اینترنتی
خرید کاور آیپد
دریل مگنت
سامانه ارسال پیامک
انواع قطعاتsmd
فروش انواع کانکتور
وام با چک
safahanservice.com
سفارش غذا
هدیه شب یلدا
لوازم یدکی خودروهای خارجی
اینفینیتی
تشک طبی
طلا گشت
عجم گشت
ساختمان سلامت
هاریکا ایده
اخبار روز ایران
Sunday, 12 January , 2025