مصرف بیشتر مواد گیاهی و گوشت کمتر خطر آلزایمر را کاهش می دهد به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت مصرف بیشتر مواد گیاهی و گوشت کمتر خطر آلزایمر را کاهش می دهد به گزارش خبرنگار هاریکا به نقل از مدیکال نیوز، اگرچه داروها میتوانند به حداقل رساندن علائم آلزایمر کمک کنند، اما […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت مصرف بیشتر مواد گیاهی و گوشت کمتر خطر آلزایمر را کاهش می دهد به گزارش خبرنگار هاریکا به نقل از مدیکال نیوز، اگرچه داروها میتوانند به حداقل رساندن علائم آلزایمر کمک کنند، اما این بیماری در حال حاضر غیرقابل درمان است. رژیم غذایی یکی از چندین عامل سبک زندگی است که ممکن است خطر ابتلاء به آلزایمر را کاهش یا افزایش دهد. یک بررسی جدید و جامع مشخص کرده است که رژیمهای غذایی مملو از مواد گیاهی مانند رژیم غذایی مدیترانه ای، در کاهش خطر آلزایمر مؤثر هستند. این بررسی همچنین نشان میدهد که رژیم غذایی معمولی غربی که حاوی مقادیر زیاد گوشت، چربی اشباع شده و غذاهای فوق فراوری شده است، خطر آلزایمر را افزایش میدهد. طبق اعلام سازمان جهانی بهداشت، زوال عقل بیش از ۵۵ میلیون نفر در سراسر جهان را تحت تأثیر قرار میدهد و سالانه حدود ۱۰ میلیون مورد جدید تشخیص داده میشود. شایعترین شکل زوال عقل بیماری آلزایمر است که حدود ۷۰ ٪ موارد را شامل میشود. عوامل خطر آلزایمر و سایر زوال عقلها عبارتند از: • سن • سابقه خانوادگی و ژنتیک • آسیب به سر • فشار خون بالا، کلسترول بالا و بیماری قلبی عروقی • دیابت • سیگار کشیدن • مصرف الکل به تازگی، رژیم غذایی مورد توجه قرار گرفته است به عنوان عاملی که ممکن است خطر آلزایمر را کاهش یا افزایش دهد. محققان دریافتند که مصرف گوشت با افزایش تعداد افراد مبتلا به آلزایمر به شدت ارتباط دارد. آنها نتیجه گرفتند که مصرف گوشت مهمترین عامل خطر رژیم غذایی برای آلزایمر است. «ویلیام گرانت»، نویسنده مطالعه و مدیر مرکز تحقیقات بهداشت در سانفرانسیسکو، گفت: «گوشت قرمز و فرآوری شده به خاطر داشتن آهن که باعث افزایش استرس اکسیداتیو میشود، و متیونین که باعث افزایش هموسیستئین میشود، یک عامل خطر بسیار مهم برای آلزایمر است. پخت و پز گوشت در دمای بالا، موجب تولید گلیکاسیون میشود که بسیاری از ویژگیهای نوروپاتولوژیکی و بیوشیمیایی آلزایمر مانند اتصال گسترده پروتئین، القای گلیال استرس اکسیداتیو و مرگ سلولهای عصبی را توضیح میدهد. گوشت قرمز همچنین منبع مهمی از اسید آراشیدونیک است که خاصیت ضد التهابی دارد.» رژیمهای غذایی غنی از مواد گیاهی به نفع میکروبیوم روده شناخته شده اند. به گفته گرانت، «بسیاری از مطالعات نشان داده اند باکتریهایی که در روده زندگی میکنند ممکن است نقش مهمی در عملکرد سیستم ایمنی بدن فرد داشته باشند. افرادی که سطح بالاتری از بتا آمیلوئید در مغز خود دارند- که مشخصه بارز بیماری آلزایمر است- سطح باکتری بالاتری در روده خود دارند که با التهاب مغز مرتبط هستند.» التهاب مکانیسم اصلی آلزایمر است. دکتر گرانت توضیح داد: «التهاب منجر به تجمع پلاک بتا آمیلوئید و هیپر فسفوریلاسیون تاو در مغز شده و در نتیجه نورونهای عصبی از بین میروند.» با این حال، رژیمهای غذایی مملو از غذاهای گیاهی التهاب را کاهش میدهند، که ممکن است یافتههای این مطالعه را توضیح دهد. امیدوارم براتون خبر مصرف بیشتر مواد گیاهی و گوشت کمتر خطر آلزایمر را کاهش می دهد براتون مفید بوده باشه
2024-01-01 06:56:27
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
Buy telegram members
خرید سمعک
هدیه شب یلدا
پاک کننده قوی برگ گیاهان با صابون وانوما
پیش خرید آپارتمان در چیتگر
لوازم یدکی خودروهای خارجی
کانال سیگنال ارز دیجیتال
حمل کالا از خوزستان با بهترین باربری در اهواز
سوکت لیفتراکی
میز جلو مبلی مدرن
Telegram views bot
تجارتخانه آراد برندینگ
وام با چک
اینفینیتی
خرید کاور آیپد
خرید قهوه اینترنتی
تشک طبی
بهترین خریدار ضایعات در تهران
قیمت روز ضایعات اصفهان
Sunday, 6 October , 2024