ماده خوراکی که سلامت بازماندگان سرطان روده را افزایش می دهد به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت ماده خوراکی که سلامت بازماندگان سرطان روده را افزایش می دهد به گزارشهاریکا خبر به نقل از هلث دی نیوز، محققان دریافتند بیماران مبتلا به سرطان روده که یک فنجان لوبیا را به وعدههای غذایی […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت ماده خوراکی که سلامت بازماندگان سرطان روده را افزایش می دهد به گزارشهاریکا خبر به نقل از هلث دی نیوز، محققان دریافتند بیماران مبتلا به سرطان روده که یک فنجان لوبیا را به وعدههای غذایی معمول خود اضافه کردند، تغییرات مثبتی را در میکروبیوم روده خود مشاهده کردند. به گفته محققان، این تغییرات با پیشگیری از سرطانهای آینده و بهبود نتایج درمان مرتبط است. «کری دانیل مک دوگال»، محقق ارشد و دانشیار اپیدمیولوژی در دانشگاه تگزاس، گفت: «مشاهده تغییر در تنوع میکروبیوم ها تنها با مداخله رژیم غذایی نادر است و این مطالعه بر توانایی یک ماده خوراکی پری بیوتیکی در دسترس برای ایجاد چنین تغییراتی تأکید میکند.» دانیل مکدوگال در ادامه افزود: «در طول هشت هفته، بهبودی در سلامت روده شرکتکنندگان مشاهده شد که با افزایش باکتریهای مفید مشخص شد که نشاندهنده دفع باکتریهای مضر بود.» چاقی، رژیم غذایی نامناسب و مشکلات گوارشی میتواند باعث عدم تعادل در تعادل میکروبی طبیعی فرد شود. برای بیماران مبتلا به سرطان روده، این تغییرات میتواند باعث التهاب شود که در درمان آنها اختلال ایجاد میکند و میتواند بر بقای آنها تأثیر بگذارد. برای این مطالعه، محققان ۴۸ مرد و زن چاق بالای ۳۰ سال را که سابقه مشکلات روده مرتبط با سرطان داشتند، دنبال کردند. از هر چهار نفر، سه نفر مبتلا به سرطان روده تشخیص داده شده بودند، و بقیه پولیپهای پیش سرطانی پرخطری داشتند که در طول کولونسکوپی در دستگاه گوارش آنها یافت شد. به مدت هشت هفته، شرکت کنندگان به طور تصادفی از رژیم غذایی معمول خود استفاده کردند یا روزانه یک فنجان لوبیا سفید پخته شده به رژیم شأن اضافه کردند. از شرکتکنندگان بهطور منظم نمونههای خون ناشتا و مدفوع گرفته میشد که به محققان این امکان را میداد تا تغییرات میکروبیوم روده و سلامت کلی شأن را ارزیابی کنند. به گفته محققان، تغییرات مشاهده شده شامل افزایش باکتریهای مفید و کاهش باکتریهای بالقوه مضر بود. دانیل مک دوگال گفت: «هنگامی که شرکت کنندگان از خوردن لوبیا دست کشیدند، اثرات مثبت آن به سرعت محو شد و نیاز به آموزش بیماران در مورد چگونگی حفظ عادات سالم را برجسته کرد.» دانیل مک دوگال هشدار داد که افراد نباید لوبیا سفید را بدون مشورت با پزشک خود به رژیم غذایی خود اضافه کنند. او افزود که تحقیقات آینده برای کشف اینکه چگونه تنوع گستردهتری از این نوع غذاها میتواند به بیماران سرطانی، به ویژه آنهایی که تحت ایمونوتراپی هستند، کمک کند، مورد نیاز است. امیدوارم براتون خبر ماده خوراکی که سلامت بازماندگان سرطان روده را افزایش می دهد براتون مفید بوده باشه
2023-12-30 19:00:33
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
کانال سیگنال ارز دیجیتال
حمل کالا از خوزستان با بهترین باربری در اهواز
ساخت سردخانه صنعتی
یخسازی قالبی
تجهیزات آتش نشانی
قیمت باتری مک بوک
قیمت دوربین سیمکارت خور
لوازم یدکی خودروهای خارجی
سوکت لیفتراکی
میز جلو مبلی مدرن
خرید دوربین سیمکارت خور
خرید گیفت تبلیغاتی
مجله ژال
Telegram views bot
تجارتخانه آراد برندینگ
وام با چک
تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک
خرید جم فری فایر ارزان
اینفینیتی
تعمیر گیربکس چینی
تعمیر گیربکس لیفان
خرید کاور آیپد
دوربین سیمکارتی
خرید قهوه اینترنتی
تشک طبی
آموزش باریستا
Saturday, 27 July , 2024