فست فود خورها مراقب باشند/ خطرات فشارخون بالا به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت فست فود خورها مراقب باشند/ خطرات فشارخون بالا به گزارش خبرگزاری هاریکا، محمود محمدزاده شبستری، با اشاره به اجرای پویش ملی سلامت به منظور غربالگری دیابت و فشارخون بالا، گفت: فشارخون بالا، مصرف سیگار، دیابت، افزایش وزن، بی […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت فست فود خورها مراقب باشند/ خطرات فشارخون بالا به گزارش خبرگزاری هاریکا، محمود محمدزاده شبستری، با اشاره به اجرای پویش ملی سلامت به منظور غربالگری دیابت و فشارخون بالا، گفت: فشارخون بالا، مصرف سیگار، دیابت، افزایش وزن، بی تحرکی و استرس از عوامل بروز بیماریهای قلبی و عروقی هستند. وی با بیان اینکه ابتلاء به فشارخون بالا ممکن است ارثی باشد، افزود: ۹۵ درصد علت ابتلاء به فشارخون بالا، بی دلیل و بی علامت است. شرایط سنی و فیزیولوژی بدن در اثر بالا رفتن سن و همچنین کم تحرکی هم میتواند زمینه ساز ابتلاء به فشارخون بالا در تعداد زیادی از افراد باشد که در جوامع مختلف، متفاوت است. این متخصص قلب و عروق ادامه داد: در مناطقی که رژیم غذایی غالب، دریایی و گیاهخواری است، درصد بروز فشارخون بالا در افراد بیشتر از ۵۰ سال، کمتر و در مناطقی که غذای غالب، فست فود و پرچرب و پرنمک است، ابتلاء به این بیماری، زودتر و بیشتر رخ میدهد. شبستری با تاکید بر اهمیت سبک زندگی سالم در پیشگیری از ابتلاء به فشارخون بالا، یادآور شد: فردی که بیشتر غذاهای کم چرب، کم نمک، میوه و سبزیجات مصرف میکند در مقابل فردی که بیشتر متمایل به مصرف فست فود و غذاهای آماده است، کمتر در معرض ابتلاء به پرفشاری خون است. وی تصریح کرد: حدود ۵ درصد از عوامل زمینه ساز فشارخون بالا مانند تنگی شرایین کلیه، استفاده از هورمون در بانوان و یا برخی داروهای تسکینی در آقایان قابل برطرف شدن هستند اما پرفشاری خون هیچ گاه قابل درمان نیست، بلکه قابلیت کنترل دارد. شبستری با اشاره به عدم اطلاع و آگاهی بسیاری از افراد از بیماری پرفشاری خون خود، خاطرنشان کرد: تعدادی از افراد مبتلا به فشارخون بالا هستند که دارو مصرف میکردند اما از مصرف دارو، خسته میشوند و مصرف دارو را قطع میکنند. افرادی هم داریم که مبتلا به پرفشاری خون هستند و دارو مصرف و بیماری خود را کنترل میکنند بنابراین عوارض فشارخون بالا برای این دسته از افراد در مقایسه با افراد بی اطلاع و یا افرادی که مصرف دارو را قطع میکنند، خیلی کمتر است و عمر طولانیتر و با کیفیت تری دارند. وی تاکید کرد: بهترین کار این است که افراد بالاتر از ۴۰ سال فشارخون خود را به طور مرتب اندازه گیری و افراد بیشتر از ۵۰ سال هم حتماً نسبت به کنترل فشارخون بالا به صورت دورهای و هر یک یا دو ماه یکبار اقدام کنند. اگر افرادی سابقه ارثی ابتلاء به فشارخون دارند، باید زودتر نسبت به کنترل بیماری خود اقدام کنند. این متخصص قلب و عروق افزود: افراد با علائمی مانند خستگیهای بی دلیل و سردردهای مبهم که به پرفشاری خون نزدیک است، زودتر برای کنترل فشارخون بالا مراجعه کنند و حساسیت داشته باشند چون خیلی از سردردهای مبهم به ویژه در پس سر میتواند به دلیل فشارخون بالا باشد. به گفته وی، خونریزی و سکته مغزی، سکته قلبی، از کار افتادن کلیه، اختلالات در عروق، گشاد شدن سرخرگهای اساسی مانند آئورت، اختلال در دریچههای قلب و مسدود شدن رگها از عوارض جدی پرفشاری خون است. شبستری توصیه کرد: همیشه بیماری نباید دلیل مراجعه ما به پزشک باشد بلکه برای بررسی سلامت خودمان هم باید به پزشک مراجعه کنیم و برای پیشگیری از پرفشاری خون حتماً به عوامل خطر مانند تحرک کافی، وزن مناسب و کنترل وزن، رژیم غذایی سالم و به ویژه استفاده از سبزیجات و میوه و پرهیز از مصرف غذاهای پرچرب و پرنمک توجه ویژه داشته باشیم. امیدوارم براتون خبر فست فود خورها مراقب باشند/ خطرات فشارخون بالا براتون مفید بوده باشه
2023-12-30 18:57:40
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
Buy telegram members
خرید سمعک
هدیه شب یلدا
پاک کننده قوی برگ گیاهان با صابون وانوما
پیش خرید آپارتمان در چیتگر
لوازم یدکی خودروهای خارجی
کانال سیگنال ارز دیجیتال
حمل کالا از خوزستان با بهترین باربری در اهواز
سوکت لیفتراکی
میز جلو مبلی مدرن
Telegram views bot
تجارتخانه آراد برندینگ
وام با چک
اینفینیتی
خرید کاور آیپد
خرید قهوه اینترنتی
تشک طبی
بهترین خریدار ضایعات در تهران
قیمت روز ضایعات اصفهان
Wednesday, 9 October , 2024