رژیم غذایی کتوژنیک به بهبود سرطان کولورکتال کمک می کند به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت  رژیم غذایی کتوژنیک به بهبود سرطان کولورکتال کمک می کند  به گزارشهاریکا خبر به نقل از مدیکال نیوز، آنها دریافتند یک مولکول تولید شده در رژیم‌های غذایی کتوژنیک رشد تومور را سرکوب می‌کند. اکنون محققان آزمایشات […]

رژیم غذایی کتوژنیک به بهبود سرطان کولورکتال کمک می کند

به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت  رژیم غذایی کتوژنیک به بهبود سرطان کولورکتال کمک می کند  به گزارشهاریکا خبر به نقل از مدیکال نیوز، آنها دریافتند یک مولکول تولید شده در رژیم‌های غذایی کتوژنیک رشد تومور را سرکوب می‌کند. اکنون محققان آزمایشات بالینی را برای تعیین تأثیر این مولکول بر سرطان روده بزرگ انسان آغاز کرده اند.

مطالعات نشان داده‌اند که رژیم غذایی غربی، رژیم‌های غذایی با قند بالا و مصرف بیش از حد پروتئین حیوانی، به‌ویژه گوشت قرمز، خطر سرطان کولورکتال را افزایش می‌دهد.

مطالعات نشان می‌دهد که رژیم‌های غذایی حاوی رژیم فستینگ (رژیمی شبیه روزه داری) و محدودیت کالری، نقش محافظتی در برابر تومورهای روده در مدل‌های حیوانی دارد. اینکه آیا آنها ممکن است در انسان هم همین تأثیر را داشته باشند ناشناخته باقی مانده است.

درک بیشتر در مورد مکانیسم‌های نهفته در تأثیرات رژیم‌های غذایی مختلف بر رشد تومور می‌تواند به محققان در توسعه درمان‌ها و گزینه‌های پیشگیرانه ابتلاء به سرطان کولورکتال کمک کند.

اخیراً، محققان مجموعه‌ای از مطالعات را روی موش‌ها انجام داده‌اند که مکانیسم‌های حفاظتی مربوط به رژیم غذایی کم کربوهیدرات برای سرطان کولورکتال را بررسی می‌کنند.

آنها دریافتند که بتا هیدروکسی بوتیرات (BHB)- یک مولکول انرژی جایگزین تولید شده در پاسخ به رژیم‌های غذایی کم کربوهیدرات- رشد تومور روده را سرکوب می‌کند.

محققان ابتدا به دنبال شناسایی مداخلات غذایی که بر رشد تومور روده تأثیر می‌گذارد، بودند. برای انجام این کار، آنها شش رژیم غذایی با نسبت چربی به کربوهیدرات متفاوت، از جمله دو رژیم کتوژنیک با نسبت چربی به کربوهیدرات ۹۰ درصد از منابع گیاهی یا حیوانی طراحی کردند.

پس از شروع رژیم‌های غذایی، محققان سرطان کولورکتال را از طریق روش‌های شیمیایی استاندارد در موش‌ها ایجاد کردند. آنها متوجه شدند که با افزایش نسبت چربی به کربوهیدرات، تعداد و اندازه تومورها کاهش می‌یابد.

آنها همچنین دریافتند موش‌هایی که از رژیم‌های کتوژنیک استفاده می‌کردند برای مدت طولانی‌تری زنده ماندند و رژیم‌های غذایی کتوژنیک از رشد تومور در مدل ژنتیکی سرطان کولورکتال جلوگیری کرد.

رژیم کتوژنیک همچنین رشد تومور را پس از شروع سرطان کولورکتال، سرکوب کرد.

در همین حال، قطع رژیم کتوژنیک منجر به رشد مجدد تومور شد، حتی اگر رژیم قبلاً اندازه تومور را کاهش داده بود.

محققان نوشتند که یافته‌های آنها نشان می‌دهد رژیم‌های غذایی کتو به شدت رشد تومور کولورکتال را در هر دو مدل پیشگیری و درمان سرطان کولورکتال سرکوب می‌کنند.

از طریق مجموعه‌ای از آزمایش‌ها، آنها دریافتند که رژیم غذایی کتوژنیک، BHB را آزاد می‌کند که با سلول‌های روده برای کاهش و جلوگیری از رشد تومور در تعامل است. امیدوارم براتون خبر   رژیم غذایی کتوژنیک به بهبود سرطان کولورکتال کمک می کند براتون مفید بوده باشه

 
2022-05-18 09:09:09