رژیم غذایی سرشار از اُمگا۳ روند بیماری ALS را کُند می کند به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت رژیم غذایی سرشار از اُمگا۳ روند بیماری ALS را کُند می کند به گزارش خبرنگار هاریکا به نقل از مدیسن نت، ALS (که قبلاً به عنوان بیماری لو گریگ شناخته میشد) یک بیماری عصبی […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت رژیم غذایی سرشار از اُمگا۳ روند بیماری ALS را کُند می کند به گزارش خبرنگار هاریکا به نقل از مدیسن نت، ALS (که قبلاً به عنوان بیماری لو گریگ شناخته میشد) یک بیماری عصبی پیشرونده است که سلولهای عصبی در مغز و نخاع را تحت تأثیر قرار میدهد. افراد مبتلا به ALS توانایی شروع و کنترل حرکت عضلات را به مرور زمان از دست میدهند. متوسط طول عمر پس از تشخیص دو تا پنج سال است. محققان خاطرنشان کردند که روند آهسته تر علائم نیز ممکن است بقا را برای افراد مبتلا به ALS افزایش دهد. دکتر «جتیل جورنویک»، استادیار اپیدمیولوژی از دانشگاه هاروارد و محقق ارشد، گفت: «ارتباطی که مطالعه ما بین رژیم غذایی و ALS نشان داده است جذاب است و نشان میدهد که افراد مبتلا به ALS ممکن است از ترکیب اسیدهای چرب امگا ۳ در رژیم غذایی خود بیشتر سود ببرند.» علاوه بر گردو و روغن دانه کتان، منابع خوبی از اسیدهای چرب اُمگا ۳ شامل روغن کلزا و تخم کدو تنبل است. محققان دریافتند که مصرف بیشتر اسید چرب امگا ۶ نیز میتواند مفید باشد. برای مطالعه ارتباط بین رژیم غذایی و ALS، محققان به مدت ۱۸ ماه ۴۴۹ نفر مبتلا به ALS را دنبال کردند. میانگین سنی شرکت کنندگان ۵۸ سال بود. حدود ۲۸ ٪ در پایان دوره مطالعه فوت کردند. محققان با تجزیه و تحلیل اسیدهای چرب امگا ۳ در خون شرکت کنندگان، آنها را به چهار دسته از پایینترین تا بالاترین گروه تقسیم کردند. شرکت کنندگان همچنین در ۱۲ جنبه عملکرد بدنی از جمله بلع، صحبت کردن، جویدن، توانایی استفاده از عضلات در دست، بازوها، پاها و نیم تنه و عملکرد تنفسی مورد آزمایش قرار گرفتند. نمرات کل بین صفر و ۴۸ متغیر بود و نمرات بالاتر نشانگر عملکرد بهتر و علائم با شدت کمتر بود. یک اسید چرب اُمگا ۳ به نام اسید آلفا لینولنیک مفیدترین اسیدچرب بود که در دانههای کتان، گردو، چیا، و بسیاری از روغنهای گیاهی رایج یافت میشود. شرکت کنندگان که بیشترین میزان اسید آلفا لینولنیک را داشتند، در شروع مطالعه به طور متوسط ۳۸.۳ امتیاز داشتند. افراد دارای کمترین مقدار آن، میانگین نمره شأن ۳۷.۶ بود. تعداد کمتری از این گروه که دارای بیشترین میزان اسید آلفا لینولنیک بودند در طول مطالعه درگذشتند. سطح بالاتری از اسید چرب امگا ۳ به نام اسید ایکوزاپنتانوئیک نیز با خطر کمتر مرگ در طول دوره مطالعه همراه بود. این اسید را میتوان در مکملهای چربی ماهی و روغن ماهی یافت. براساس این گزارش، یک اسید چرب امگا ۶ به نام اسید لینولئیک که در روغنهای گیاهی، آجیل، گوشت، دانهها و تخم مرغ یافت میشود، هم با بهبود بقای بیماران همراه بود. امیدوارم براتون خبر رژیم غذایی سرشار از اُمگا۳ روند بیماری ALS را کُند می کند براتون مفید بوده باشه
2023-06-25 08:06:24
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
ویزای استرالیا
خرید قهوه اینترنتی
خرید کاور آیپد
دریل مگنت
ابعاد درب ضد سرقت
سامانه ارسال پیامک حرفه ای
ویزای دانمارک
انواع قطعاتsmd
فروش انواع کانکتور
وام با چک
safahanservice.com
سفارش غذا
خرید قسطی موتور
آموزش تعمیرات مک بوک
هدیه شب یلدا
لوازم یدکی خودروهای خارجی
کانال سیگنال ارز دیجیتال
سوکت لیفتراکی
میز جلو مبلی مدرن
تجارتخانه آراد برندینگ
اینفینیتی
تشک طبی
طلا گشت
عجم گشت
ساختمان سلامت
هاریکا ایده
اخبار روز ایران
Friday, 13 December , 2024