روغن نارگیل گزینه سالمی برای مصرف نیست به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت روغن نارگیل گزینه سالمی برای مصرف نیست به گزارش خبرنگار هاریکا به نقل از هلث لاین، در چند سال گذشته، مصرف کنندگان با اطلاعاتی در مورد فواید روغن نارگیل برای سلامتی بمباران شده اند: میتواند روند پیری را کُند […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت روغن نارگیل گزینه سالمی برای مصرف نیست به گزارش خبرنگار هاریکا به نقل از هلث لاین، در چند سال گذشته، مصرف کنندگان با اطلاعاتی در مورد فواید روغن نارگیل برای سلامتی بمباران شده اند: میتواند روند پیری را کُند نماید؛ میتواند به سلامت قلب و تیروئید کمک کند؛ میتواند از شما در برابر بیماریهایی مانند بیماری آلزایمر، آرتروز و دیابت محافظت کند؛ و حتی در کاهش وزن هم موثر است. دکتر «اندرو فریمن»، مدیر پیشگیری و سلامت قلب و عروق در دنور، میگوید: «دادههای بسیار کمی وجود دارد که فواید سلامتی روغن نارگیل را نشان میدهد.» وی در ادامه افزود: «روغن نارگیل سرشار از چربی است، بنابراین بدترین چیزی است که میتوان آن را به یک رژیم غذایی معمولی که سرشار از گوشت و پنیر فرآوری شده است، افزود.» در حالی که این احتمال وجود دارد MCFA ها [اسیدهای چرب با زنجیره متوسط] در بدن متفاوت از چربیهای اشباع شده با زنجیره طولانیتر رفتار کنند، اما هیچ مدرک مستقیمی وجود ندارد که روغن نارگیل حساسیت به انسولین را افزایش میدهد یا میتواند در پیشگیری یا درمان دیابت در انسان مفید باشد. انجمن دیابت آمریکا روغن نارگیل را یک چربی اشباع شده محدود میداند. روغن نارگیل با فشردگی چربی موجود در لایه سفید داخل نارگیل تولید میشود. حدود ۸۳ درصد از کالری آن از چربیهای اشباع شده تامین میشود. حال آن را با ۱۴ درصد کالری چربی اشباع شده در روغن زیتون و ۶۳ درصد در کره مقایسه کنید. دکتر «لیزا یانگ»، متخصص تغذیه، میگوید: «همین مسئله توضیح میدهد که چرا روغن نارگیل، مانند کره، در دمای اتاق جامد است و ماندگاری طولانی دارد و توانایی تحمل دمای پخت بالا را دارد.» اگرچه روغن نارگیل سرشار از چربیهای اشباع شده است، اما بیشتر از تری گلیسیریدهای زنجیره متوسط (MCTs) تشکیل شده است. برخی میگویند که بدن با این چربیها متفاوت از سایر چربیها رفتار میکند. MCFA ها که همیشه اشباع هستند، با ۶ تا ۱۲ کربن تعریف میشوند. اسیدهای چرب با زنجیره بلند (LCFAs) بیش از ۱۲ کربن دارند و میتوانند اشباع یا غیراشباع باشند. با این حال، روغن نارگیل سرشار از چربی اشباع شده است که کلسترول بد (LDL) را افزایش میدهد. در نتیجه با افزایش خطر ابتلا به بیماری قلبی همراه است. تحقیقات بیشتری برای تایید سایر فواید سلامت ادعا شده در مورد روغن نارگیل مورد نیاز است. در حال حاضر، اکثر کارشناسان توصیه میکنند به جای تکیه بر روغن نارگیل، از انواع روغنها از جمله روغن زیتون و آووکادو در آشپزی استفاده کنید. امیدوارم براتون خبر روغن نارگیل گزینه سالمی برای مصرف نیست براتون مفید بوده باشه
2022-04-07 04:52:11
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
وام با چک
safahanservice.com
سفارش غذا
خرید قسطی موتور
آموزش تعمیرات مک بوک
Buy telegram members
خرید سمعک
هدیه شب یلدا
لوازم یدکی خودروهای خارجی
کانال سیگنال ارز دیجیتال
سوکت لیفتراکی
میز جلو مبلی مدرن
Telegram views bot
تجارتخانه آراد برندینگ
اینفینیتی
خرید کاور آیپد
خرید قهوه اینترنتی
تشک طبی
بهترین خریدار ضایعات در تهران
قیمت روز ضایعات اصفهان
Thursday, 7 November , 2024