روزه را چگونه افطار کنیم/ وعده سحری چه بخوریم به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت روزه را چگونه افطار کنیم/ وعده سحری چه بخوریم به گزارش خبرگزاری هاریکا، احمد اسماعیل زاده اظهار داشت: در وعده غذایی افطار در ماه مبارک رمضان، مصرف یک لیوان آب گرم، چای کمرنگ و یا یک لیوان […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت روزه را چگونه افطار کنیم/ وعده سحری چه بخوریم به گزارش خبرگزاری هاریکا، احمد اسماعیل زاده اظهار داشت: در وعده غذایی افطار در ماه مبارک رمضان، مصرف یک لیوان آب گرم، چای کمرنگ و یا یک لیوان شیر گرم همراه با خرما یا عسل در شروع افطار توصیه میشود. همچنین استفاده از غذاهای سبک مثل فرنی، شیربرنج و نان و پنیر و سبزی، یکی از عادات خوب غذایی ایرانی در این ایام است. وی افزود: مصرف انواع سوپ کم چرب، آش کم حبوبات و سبک، حلیم بدون روغن (حلیم منبع خوبی از مواد نشاستهای، فیبر، پتاسیم و منیزیوم است) غذای مناسبی برای افطار است. از سوی دیگر خوردن آشهای غلیظ و چرب که مقدار زیادی پیاز داغ و نعناع داغ دارد و حبوبات فراوان بدلیل ایجاد مشکلات گوارشی در وعده افطار توصیه نمیشود. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت یادآور شد: مصرف سیب زمینی آب پز، سبزیهای پخته مثل کدو، کلم، گل کلم، هویج و نخود فرنگی، تخم مرغ آبپز، کره و عسل غذاهای مناسبی برای افطار هستند. وی با اشاره به رواج مصرف زولبیا و بامیه در ایام ماه مبارک رمضان گفت: مصرف بامیه و زولبیا که دارای مقادیر زیادی قند و چربی، اسیدهای چرب اشباع و ترانس است، باید بسیار محدود شود. در مجموع، زیاده روی در مصرف مواد قندی و شیرین از جمله حلوا و شله زرد خیلی شیرین در وعده افطار علاوه بر اضافه دریافت انرژی و چاقی، موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود. اسماعیل زاده با بیان اینکه مصرف بیشتر از ۸ لیوان آب آشامیدنی سالم و سایر مایعات طبیعی و آب سبزیها و صیفیها مانند آب هویج، آب گوجه فرنگی و آب کرفس در ساعات بعد از افطار مناسب است، افزود: مصرف غذاهای چرب و شور و هم چنین انواع تنقلات شور، انواع کنسروها، شورها، انواع سوسیس، کالباس و سایر فست فودها سبب تضعیف سیستم ایمنی و ایجاد تشنگی میشود. بنابراین توصیه بر این است که به جای نمک از سبزیهای خشک و معطر و محلی برای طعم دار کردن غذا استفاده شود. وی ضمن تاکید بر اهمیت محدود کردن مصرف نمک در وعدههای افطار، شام و سحر در ماه مبارک رمضان خاطرنشان کرد: برای جبران دریافت اضافه نمک لازم است آب بیشتری مصرف شود. به علاوه در افرادی که مستعد افزایش فشار خون و یا مبتلا به این بیماری هستند باید در این زمینه احتیاط بیشتری کنند لذا توصیه میشود از حداقل مقدار نمک در تهیه غذاها استفاده شود. این مقدار کم نمک باید از نمک یددار تصفیه شده باشد. امیدوارم براتون خبر روزه را چگونه افطار کنیم/ وعده سحری چه بخوریم براتون مفید بوده باشه
2023-03-24 20:33:07
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
کانال سیگنال ارز دیجیتال
حمل کالا از خوزستان با بهترین باربری در اهواز
ساخت سردخانه صنعتی
یخسازی قالبی
تجهیزات آتش نشانی
قیمت باتری مک بوک
قیمت دوربین سیمکارت خور
لوازم یدکی خودروهای خارجی
سوکت لیفتراکی
میز جلو مبلی مدرن
خرید دوربین سیمکارت خور
خرید گیفت تبلیغاتی
مجله ژال
Telegram views bot
تجارتخانه آراد برندینگ
وام با چک
تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک
خرید جم فری فایر ارزان
اینفینیتی
تعمیر گیربکس چینی
تعمیر گیربکس لیفان
خرید کاور آیپد
دوربین سیمکارتی
خرید قهوه اینترنتی
تشک طبی
آموزش باریستا
Saturday, 27 July , 2024