دانه چیا به کاهش فشارخون و ریسک سرطان کمک می کند به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت  دانه چیا به کاهش فشارخون و ریسک سرطان کمک می کند  به گزارش خبرنگار هاریکا به نقل از هلث لاین، مقاله جدید نشان می‌دهد که دانه چیا ممکن است دارای ویژگی‌های غذایی باشند که به […]

دانه چیا به کاهش فشارخون و ریسک سرطان کمک می کند

به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت  دانه چیا به کاهش فشارخون و ریسک سرطان کمک می کند  به گزارش خبرنگار هاریکا به نقل از هلث لاین، مقاله جدید نشان می‌دهد که دانه چیا ممکن است دارای ویژگی‌های غذایی باشند که به مدیریت فشار خون کمک کرده و از مزایای ضد التهابی برخوردار باشند.
دانه‌های چیا حاوی مواد مغذی زیر هستند:
• اسیدهای چرب اشباع نشده که می‌توانند سلامت قلبی عروقی را بهبود بخشند
• فیبر بالا که می‌تواند در تثبیت سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ و بیماری‌های مربوط به دستگاه گوارش کمک کند
• پروتئینی که ممکن است به درمان سرطان و فشار خون بالا کمک کند
• آنتی اکسیدان‌ها
• خصوصیات ضد میکروبی
محققان ژنوم چیا را بررسی کردند، این بدان معنی است که آنها اطلاعات ژنتیکی آن را در یک آزمایشگاه بررسی کردند.
محققان به ۲۹ ژن در دانه‌های چیا که به بیوسنتز چرب اشباع نشده (PUFA) و ۹۳ ژن که به خاصیت ژل تشکیل دهنده در پیرامون آن، کمک می‌کند پی بردند.
به گفته محققان، این ترکیبات ممکن است فوایدی مانند اثرات ضد التهابی، تنظیم گلوکز و کنترل فشار خون داشته باشند. امیدوارم براتون خبر   دانه چیا به کاهش فشارخون و ریسک سرطان کمک می کند براتون مفید بوده باشه

 
2023-12-30 18:58:16