برنج پخته چگونه باعث مسمومیت ما می شود به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت برنج پخته چگونه باعث مسمومیت ما می شود به گزارش خبرگزاری هاریکا، گلبن سهراب اظهار کرد: برنج خام میتواند حاوی اسپورهای باکتری به اسم Bacillus Cereus باشد، وقتی برنج پخته میشود، این اسپورها زنده مانده و در دمای […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت برنج پخته چگونه باعث مسمومیت ما می شود به گزارش خبرگزاری هاریکا، گلبن سهراب اظهار کرد: برنج خام میتواند حاوی اسپورهای باکتری به اسم Bacillus Cereus باشد، وقتی برنج پخته میشود، این اسپورها زنده مانده و در دمای اتاق تبدیل با باکتری میشوند. وی با اشاره به اینکه این باکتریها در دمای ۳۰ درجه سانتیگراد در عرض ۲۰ دقیقه دو برابر میشوند، ادامه داد: در نهایت سمی تولید میشود که پس از مصرف برنج مانده فرد دچار اسهال و استفراغ شدید میشود. متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه معمولاً علامتهای مسمومیت بین ۳۰ دقیقه تا ۶ ساعت بعد از خوردن برنج آلوده دیده میشود، گفت: این مسمومیت غذایی را fried rice syndrome هم میگویند که معمولاً پس از ۲۴ ساعت برطرف میشود. وی ادامه داد: برای پیشگیری از مسمومیت با برنج، باید برنج پخته شده در کمتر از دو ساعت به یخچال با دمای کمتر از پنج درجه سانتیگراد منتقل شود. سهراب به نقل از پژوهشهایی که در فدراسیون برنج آمریکا (rice federation usa) انجام شده است، تاکید کرد: برنج پخته شده را میتوان برای سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کرد. امیدوارم براتون خبر برنج پخته چگونه باعث مسمومیت ما می شود براتون مفید بوده باشه
2023-04-18 14:34:40
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
کانال سیگنال ارز دیجیتال
حمل کالا از خوزستان با بهترین باربری در اهواز
ساخت سردخانه صنعتی
یخسازی قالبی
تجهیزات آتش نشانی
قیمت باتری مک بوک
قیمت دوربین سیمکارت خور
لوازم یدکی خودروهای خارجی
سوکت لیفتراکی
میز جلو مبلی مدرن
خرید دوربین سیمکارت خور
خرید گیفت تبلیغاتی
مجله ژال
Telegram views bot
تجارتخانه آراد برندینگ
وام با چک
تعمیرگاه گیربکس اتوماتیک
خرید جم فری فایر ارزان
اینفینیتی
تعمیر گیربکس چینی
تعمیر گیربکس لیفان
خرید کاور آیپد
دوربین سیمکارتی
خرید قهوه اینترنتی
تشک طبی
آموزش باریستا
Saturday, 27 July , 2024