برنج پخته چگونه باعث مسمومیت ما می شود به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت برنج پخته چگونه باعث مسمومیت ما می شود به گزارش خبرگزاری هاریکا، گلبن سهراب اظهار کرد: برنج خام میتواند حاوی اسپورهای باکتری به اسم Bacillus Cereus باشد، وقتی برنج پخته میشود، این اسپورها زنده مانده و در دمای […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت برنج پخته چگونه باعث مسمومیت ما می شود به گزارش خبرگزاری هاریکا، گلبن سهراب اظهار کرد: برنج خام میتواند حاوی اسپورهای باکتری به اسم Bacillus Cereus باشد، وقتی برنج پخته میشود، این اسپورها زنده مانده و در دمای اتاق تبدیل با باکتری میشوند. وی با اشاره به اینکه این باکتریها در دمای ۳۰ درجه سانتیگراد در عرض ۲۰ دقیقه دو برابر میشوند، ادامه داد: در نهایت سمی تولید میشود که پس از مصرف برنج مانده فرد دچار اسهال و استفراغ شدید میشود. متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه معمولاً علامتهای مسمومیت بین ۳۰ دقیقه تا ۶ ساعت بعد از خوردن برنج آلوده دیده میشود، گفت: این مسمومیت غذایی را fried rice syndrome هم میگویند که معمولاً پس از ۲۴ ساعت برطرف میشود. وی ادامه داد: برای پیشگیری از مسمومیت با برنج، باید برنج پخته شده در کمتر از دو ساعت به یخچال با دمای کمتر از پنج درجه سانتیگراد منتقل شود. سهراب به نقل از پژوهشهایی که در فدراسیون برنج آمریکا (rice federation usa) انجام شده است، تاکید کرد: برنج پخته شده را میتوان برای سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کرد. امیدوارم براتون خبر برنج پخته چگونه باعث مسمومیت ما می شود براتون مفید بوده باشه
۲۰۲۳-۰۴-۱۸ ۱۴:۳۴:۴۰
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
وکیل طلاق توافقی
خرید سرور مجازی
آموزش کانفیگ سرور مجازی
کیلس استارتر
نرم افزار CRM
قیمت کت تک مردانه
ثبت آگهی خرید ضایعات آهن
ثبت آگهی در گوگل
اخبار اردبیل
خرید هاست
داروی درمان سرطان آمپول اپدیوو
دکتر پوست و مو اردبیل
خرید گوسفند زنده در اردبیل
خریدار ضایعات در تهران
انبار مرکزی ضایعات
ثبت آگهی
بهترین خریدار ضایعات در تهران
Thursday, 8 June , 2023