برنج پخته چگونه باعث مسمومیت ما می شود به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت برنج پخته چگونه باعث مسمومیت ما می شود به گزارش خبرگزاری هاریکا، گلبن سهراب اظهار کرد: برنج خام میتواند حاوی اسپورهای باکتری به اسم Bacillus Cereus باشد، وقتی برنج پخته میشود، این اسپورها زنده مانده و در دمای […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت برنج پخته چگونه باعث مسمومیت ما می شود به گزارش خبرگزاری هاریکا، گلبن سهراب اظهار کرد: برنج خام میتواند حاوی اسپورهای باکتری به اسم Bacillus Cereus باشد، وقتی برنج پخته میشود، این اسپورها زنده مانده و در دمای اتاق تبدیل با باکتری میشوند. وی با اشاره به اینکه این باکتریها در دمای ۳۰ درجه سانتیگراد در عرض ۲۰ دقیقه دو برابر میشوند، ادامه داد: در نهایت سمی تولید میشود که پس از مصرف برنج مانده فرد دچار اسهال و استفراغ شدید میشود. متخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه معمولاً علامتهای مسمومیت بین ۳۰ دقیقه تا ۶ ساعت بعد از خوردن برنج آلوده دیده میشود، گفت: این مسمومیت غذایی را fried rice syndrome هم میگویند که معمولاً پس از ۲۴ ساعت برطرف میشود. وی ادامه داد: برای پیشگیری از مسمومیت با برنج، باید برنج پخته شده در کمتر از دو ساعت به یخچال با دمای کمتر از پنج درجه سانتیگراد منتقل شود. سهراب به نقل از پژوهشهایی که در فدراسیون برنج آمریکا (rice federation usa) انجام شده است، تاکید کرد: برنج پخته شده را میتوان برای سه تا چهار روز در یخچال نگهداری کرد. امیدوارم براتون خبر برنج پخته چگونه باعث مسمومیت ما می شود براتون مفید بوده باشه
2023-04-18 14:34:40
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
آمبولانس خصوصی اسلامشهر
بهترین مرکز هایفوتراپی در کرج
کاغذ دیواری
پارکت لمینت
خرید کتونی
شیرگازی سارا
لوازم یدکی خودروهای خارجی
اجاره روزانه ویلا
خرید کاور آیپد
خرید مغز بنه
سوفا مبل
بهترین دفتر خدمات مالیاتی تهران (کد 1232) -ثبت نام مالیاتی – پرونده مالیاتی جدید
safahanservice.com
تجارتخانه آراد برندینگ
تعمیرگاه مگان غرب تهران
دریل مگنت
طلا گشت
عجم گشت
ساختمان سلامت
هاریکا ایده
خریدار ضایعات آهن در تهران
Thursday, 11 September , 2025