با کاهش ۱۵ ماده غذایی مصرف نمک را کم کنید به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت با کاهش ۱۵ ماده غذایی مصرف نمک را کم کنید به گزارشهاریکا خبر به نقل از مدیسن نت، محققان کانادایی در بیانیهای اعلام کردند ۱۵ گروه غذایی که در مصرف سدیم رژیم غذایی نقش دارند، بیش […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت با کاهش ۱۵ ماده غذایی مصرف نمک را کم کنید به گزارشهاریکا خبر به نقل از مدیسن نت، محققان کانادایی در بیانیهای اعلام کردند ۱۵ گروه غذایی که در مصرف سدیم رژیم غذایی نقش دارند، بیش از ۵۰ درصد از کل سدیم دریافتی را برای بزرگسالان تشکیل میدهند. پیتزا، نانها، غذاهای سرد، سوپ و بوریتوها پنج عامل اصلی در افزایش مصرف سدیم هستند. در صدر این لیست پیتزا با ۵.۳ درصد از کل سدیم دریافتی رژیم غذایی قرار دارد و پس از آن نانها و رول ها با ۴.۷ درصد قرار دارند. سپس غذاهای سرد و گوشتهای پخته شده با ۴.۶%؛ سوپ با ۴.۴٪؛ بوریتو و تاکو با ۴.۳%؛ تنقلات شور با ۴.۱%؛ و طیور ۴% قرار دارند. نیمه انتهایی لیست که بین ۱.۵ تا ۳.۱ درصد سدیم مصرفی را شامل میشود، پنیر؛ غذاهای همراه با پاستا؛ برگر؛ غذاهای مخلوط گوشت؛ کوکی ها، براونی ها و کیکها؛ بیکن و سوسیس؛ سبزیجات؛ و ناگت مرغ هستند. برای این مطالعه، محققان دانشگاه تورنتو از دادههای نظرسنجی سلامت ایالات متحده برای سالهای ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۸ استفاده کردند. در این نظرسنجی از پاسخدهندگان خواسته شد آنچه را که خوردهاند گزارش کنند. به گفته نویسندگان این مطالعه، کمپینهای آموزشی و برچسبگذاری مواد غذایی برای ترغیب مردم به کاهش مصرف نمک تأثیر کمی داشته است. سازمان جهانی بهداشت توصیه میکنند مصرف سدیم را محدود کنید تا خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی کاهش یابد. امیدوارم براتون خبر با کاهش ۱۵ ماده غذایی مصرف نمک را کم کنید براتون مفید بوده باشه
2023-02-24 08:56:39
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
تعمیرگاه مگان غرب تهران
برج n چیتگر
نمایندگی اسنوا در تهران
خدمات فرز cnc (فرز سی ان سی)
قالیشویی اسلامشهر
شیرگازی سارا
سوفا مبل
خرید قهوه اینترنتی
خرید کاور آیپد
دریل مگنت
سامانه ارسال پیامک
انواع قطعاتsmd
فروش انواع کانکتور
وام با چک
safahanservice.com
سفارش غذا
هدیه شب یلدا
لوازم یدکی خودروهای خارجی
اینفینیتی
تشک طبی
طلا گشت
عجم گشت
ساختمان سلامت
هاریکا ایده
Friday, 28 March , 2025