اهمیت طبخ غذا با روغن های خوراکی گیاهی به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت اهمیت طبخ غذا با روغن های خوراکی گیاهی به گزارش خبرگزاری هاریکا، منصور رضایی، با اشاره به روغنهای گیاهی نظیر کلزا، سویا، آفتابگردان و جوانه گندم به عنوان منبع غنی ویتامین E، گفت: در طبخ و فرآوری غذاها […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت اهمیت طبخ غذا با روغن های خوراکی گیاهی به گزارش خبرگزاری هاریکا، منصور رضایی، با اشاره به روغنهای گیاهی نظیر کلزا، سویا، آفتابگردان و جوانه گندم به عنوان منبع غنی ویتامین E، گفت: در طبخ و فرآوری غذاها حتماً از انواع روغنهای خوراکی گیاهی استفاده شود. این دکترای تغذیه افزود: گرچه روغن ماهی، روغن زیتون و انواع مغزها به عنوان منابع خوب ویتامین E به شمار میآیند اما نباید بیش از نیاز مصرف شوند زیرا منجر به اضافه وزن یا چاقی میشوند. رضایی، سبزیها و میوههای تازه را منبع غنی غذایی ویتامین C برشمرد و افزود: این ویتامین به دلیل وجود آنتیاکسیدان باعث افزایش مقاومت بدن نسبت به عفونتها و افزایش جذب آهن و اسید فولیک در بدن میشود و نسبت به حرارت، نور و محیط قلیایی بسیار حساس است. به گفته وی، مهمترین منابع ویتامین C شامل مرکبات، فلفل سبز، کلم بروکلی، گل کلم، کلم برگ، گوجه فرنگی، سبزیجات برگی شکل سبز (سبزی خوردن)، اسفناج، کیوی، کدو حلوایی و سیب زمینی است و برای حفظ ویتامینهای موجود باید میوهها و سبزیها تا حد امکان به صورت خام و تازه مصرف شوند. امیدوارم براتون خبر اهمیت طبخ غذا با روغن های خوراکی گیاهی براتون مفید بوده باشه
۲۰۲۳-۰۸-۲۹ ۱۰:۰۵:۰۱
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
استخر بادی
فروشگاه خرید لایک و فالوور
اخبار روز ایران
رزین کاتیونی و آنیونی
خرید تشک طبی
قیمت پوند
وکیل طلاق توافقی
خرید سرور مجازی
نرم افزار CRM
خرید ضایعات آهن
ثبت آگهی در گوگل
اخبار اردبیل
دکتر پوست و مو اردبیل
خرید گوسفند زنده در اردبیل
خریدار ضایعات در تهران
انبار مرکزی ضایعات
بهترین خریدار ضایعات در تهران
Tuesday, 26 September , 2023