افطار چه نوع آش هایی بخوریم/ خورش های ویژه سحری به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت افطار چه نوع آش هایی بخوریم/ خورش های ویژه سحری به گزارش خبرگزاری هاریکا، سید حامد موسوی اصیل گفت: آمادگی برای ماه رمضان باید از چند ماه قبل مورد بررسی قرار بگیرد تا مشکلات و ضعفهای […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت افطار چه نوع آش هایی بخوریم/ خورش های ویژه سحری به گزارش خبرگزاری هاریکا، سید حامد موسوی اصیل گفت: آمادگی برای ماه رمضان باید از چند ماه قبل مورد بررسی قرار بگیرد تا مشکلات و ضعفهای افراد تا حد امکان اصلاح شود. وی ادامه داد: این افراد باید از جوانب مختلف مانند بیماریهای گوارشی، ضعف بدنی، کم خونی و نوع مزاج مورد بررسی قرار گیرند و عواملی مانند جنسیت، سن، شغل و عادتهایی مانند مصرف دخانیات، قلیان و مشروبات الکلی و الگوهای خواب و بیداری افراد نیز بررسی شود. موسوی افزود: سالمندان، نوجوانان و بانوان باردار و شیرده که ضعف بدنی و یا بیماریهای زمینهای دارند باید تحت نظر پزشک برای روزه اقدام کنند. وی افزود: همچنین افراد با مزاج گرم یا خشک و یا دارای شغل با فعالیتهای بیش از حد که باعث خشکی شدید بدنی میشود و با توجه به اینکه روزه خود مزاج گرم و خشک را القا میکند میتوانند با مراجعه به پزشکان متخصص طب سنتی برای اصلاح مزاج خود اقدام کنند. موسوی گفت: در ماه رمضان باید از مصرف غذاهای مدر، مسهل و تعریق درمانی و انجام اقدامات دفع کننده خون مانند حجامت، فصد و زالو پرهیز شود. البته در مواردی که بیمار با یبوست شدید مراجعه کند پزشک متخصص طب ایرانی میتواند با تجویز مسهل سبک از شدت آن بکاهد. وی تصریح کرد: در وعده غذایی افطار باید ابتدا مایعات کافی مانند آب جوش با نبات یا عسل، شیر گرم و خرما، آب جوش به همراه آبلیمو برای رفع تشنگی استفاده شود. موسوی ادامه داد: همچنین در وعده غذایی افطار، مصرف غذاهای سهل الهضم، سبک و رطوبت بخش مانند آش و سوپ مانند آش اسفناج، آش خرفه، آش ماست یا دوغ و آش هایی با محتویات کدو و ریواس توصیه میشود. وی تصریح کرد: همچنین پس از گذشت ساعاتی از افطار میتوان میوه و آبمیوه، سالاد و سبزیجاتی مانند کاهو با سکنجبین، زردآلو، گلابی، هندوانه، انجیر تازه، آلبالو مصرف کرد. موسوی گفت: افزودنیهای ترش مانند سماق، زرشک، غوره و رب انار ملس بسیار برای مصرف در این ماه مناسب هستند. همچنین باید از مصرف ادویه جات تند مانند خردل و گلپر و غذاهای پرچرب مانند ماهی پرهیز شود. وی در خصوص وعده سحری بیان کرد: در وعده سحری باید از غذاهای غلیظتری مانند غذاهای به اصطلاح برنجی استفاده کرد که از گوشتهایی مانند مرغ و گوسفند برای افزایش توانایی افراد برای گرفتن روزه استفاده شود. موسوی خاطرنشان کرد: مصرف خورش های پسته، خلال بادام، خورش فسنجان، خورش هویج و خورش قیمه که حبوبات زیادی دارد، میتواند ضعف را در ماه رمضان با انرژی بخشی برطرف کند. امیدوارم براتون خبر افطار چه نوع آش هایی بخوریم/ خورش های ویژه سحری براتون مفید بوده باشه
۲۰۲۲-۰۴-۱۸ ۰۸:۳۳:۴۲
این مطلب بدون برچسب می باشد.
وکیل طلاق توافقی
خرید سرور مجازی
آموزش کانفیگ سرور مجازی
کیلس استارتر
نرم افزار CRM
قیمت کت تک مردانه
ثبت آگهی خرید ضایعات آهن
ثبت آگهی در گوگل
اخبار اردبیل
خرید هاست
داروی درمان سرطان آمپول اپدیوو
دکتر پوست و مو اردبیل
خرید گوسفند زنده در اردبیل
خریدار ضایعات در تهران
انبار مرکزی ضایعات
ثبت آگهی
بهترین خریدار ضایعات در تهران
Tuesday, 6 June , 2023