افطار چه نوع آش هایی بخوریم/ خورش های ویژه سحری به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت افطار چه نوع آش هایی بخوریم/ خورش های ویژه سحری به گزارش خبرگزاری هاریکا، سید حامد موسوی اصیل گفت: آمادگی برای ماه رمضان باید از چند ماه قبل مورد بررسی قرار بگیرد تا مشکلات و ضعفهای […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت افطار چه نوع آش هایی بخوریم/ خورش های ویژه سحری به گزارش خبرگزاری هاریکا، سید حامد موسوی اصیل گفت: آمادگی برای ماه رمضان باید از چند ماه قبل مورد بررسی قرار بگیرد تا مشکلات و ضعفهای افراد تا حد امکان اصلاح شود. وی ادامه داد: این افراد باید از جوانب مختلف مانند بیماریهای گوارشی، ضعف بدنی، کم خونی و نوع مزاج مورد بررسی قرار گیرند و عواملی مانند جنسیت، سن، شغل و عادتهایی مانند مصرف دخانیات، قلیان و مشروبات الکلی و الگوهای خواب و بیداری افراد نیز بررسی شود. موسوی افزود: سالمندان، نوجوانان و بانوان باردار و شیرده که ضعف بدنی و یا بیماریهای زمینهای دارند باید تحت نظر پزشک برای روزه اقدام کنند. وی افزود: همچنین افراد با مزاج گرم یا خشک و یا دارای شغل با فعالیتهای بیش از حد که باعث خشکی شدید بدنی میشود و با توجه به اینکه روزه خود مزاج گرم و خشک را القا میکند میتوانند با مراجعه به پزشکان متخصص طب سنتی برای اصلاح مزاج خود اقدام کنند. موسوی گفت: در ماه رمضان باید از مصرف غذاهای مدر، مسهل و تعریق درمانی و انجام اقدامات دفع کننده خون مانند حجامت، فصد و زالو پرهیز شود. البته در مواردی که بیمار با یبوست شدید مراجعه کند پزشک متخصص طب ایرانی میتواند با تجویز مسهل سبک از شدت آن بکاهد. وی تصریح کرد: در وعده غذایی افطار باید ابتدا مایعات کافی مانند آب جوش با نبات یا عسل، شیر گرم و خرما، آب جوش به همراه آبلیمو برای رفع تشنگی استفاده شود. موسوی ادامه داد: همچنین در وعده غذایی افطار، مصرف غذاهای سهل الهضم، سبک و رطوبت بخش مانند آش و سوپ مانند آش اسفناج، آش خرفه، آش ماست یا دوغ و آش هایی با محتویات کدو و ریواس توصیه میشود. وی تصریح کرد: همچنین پس از گذشت ساعاتی از افطار میتوان میوه و آبمیوه، سالاد و سبزیجاتی مانند کاهو با سکنجبین، زردآلو، گلابی، هندوانه، انجیر تازه، آلبالو مصرف کرد. موسوی گفت: افزودنیهای ترش مانند سماق، زرشک، غوره و رب انار ملس بسیار برای مصرف در این ماه مناسب هستند. همچنین باید از مصرف ادویه جات تند مانند خردل و گلپر و غذاهای پرچرب مانند ماهی پرهیز شود. وی در خصوص وعده سحری بیان کرد: در وعده سحری باید از غذاهای غلیظتری مانند غذاهای به اصطلاح برنجی استفاده کرد که از گوشتهایی مانند مرغ و گوسفند برای افزایش توانایی افراد برای گرفتن روزه استفاده شود. موسوی خاطرنشان کرد: مصرف خورش های پسته، خلال بادام، خورش فسنجان، خورش هویج و خورش قیمه که حبوبات زیادی دارد، میتواند ضعف را در ماه رمضان با انرژی بخشی برطرف کند. امیدوارم براتون خبر افطار چه نوع آش هایی بخوریم/ خورش های ویژه سحری براتون مفید بوده باشه
2022-04-18 08:33:42
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
شماره ضایعاتی در تهران
خرید قهوه اینترنتی
خرید کاور آیپد
دریل مگنت
ابعاد درب ضد سرقت
سامانه ارسال پیامک حرفه ای
ویزای دانمارک
انواع قطعاتsmd
فروش انواع کانکتور
وام با چک
safahanservice.com
سفارش غذا
خرید قسطی موتور
آموزش تعمیرات مک بوک
هدیه شب یلدا
لوازم یدکی خودروهای خارجی
کانال سیگنال ارز دیجیتال
سوکت لیفتراکی
میز جلو مبلی مدرن
تجارتخانه آراد برندینگ
اینفینیتی
تشک طبی
طلا گشت
عجم گشت
ساختمان سلامت
هاریکا ایده
اخبار روز ایران
Monday, 2 December , 2024