نوشابه های گازدار و نودل های فوری به سلامت انسان آسیب می رسانند به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت نوشابه های گازدار و نودل های فوری به سلامت انسان آسیب می رسانند به گزارش خبرنگار هاریکا به نقل از زی نیوز، غذاهای فوق فرآوری شده مانند تنقلات شیرین یا شور، نوشابهها، نودل […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت نوشابه های گازدار و نودل های فوری به سلامت انسان آسیب می رسانند به گزارش خبرنگار هاریکا به نقل از زی نیوز، غذاهای فوق فرآوری شده مانند تنقلات شیرین یا شور، نوشابهها، نودل های فوری، فرآوردههای گوشتی، غذاهای از پیش آماده پیتزا و پاستا، بیسکویتها و شیرینیها، از ترکیب مواد غذایی، عمدتاً افزودنیهای برای طعمها، رنگها و امولسیفایرها از طریق یک سری فرآیندهای صنعتی تهیه میشوند. کارشناسان تغذیه از برزیل، ایالات متحده و استرالیا این موضوع را بررسی کرده اند و هشدار داده اند که این محصولات اساس یک “رژیم غذایی جهانی” هستند و در حال تبدیل به یک رویکرد غالب در عرضه جهانی مواد غذایی هستند. به گفته کارشناسان، تنوع زیستی زراعی جهانی یعنی تنوع حیوانات، گیاهان و میکروارگانیسم هایی که به طور مستقیم یا غیرمستقیم برای غذا و کشاورزی استفاده میشوند، به ویژه تنوع ژنتیکی گیاهان مورد استفاده برای مصرف انسان رو به کاهش است. رژیم غذایی مردم تنوع کمتری دارد و غذاهای فوق فرآوری شده جایگزین انواع غذاهای کامل لازم برای یک رژیم متعادل و سالم شده اند. ۹۰ درصد انرژی دریافتی بشر فقط از ۱۵ گیاه زراعی تأمین میشود و بیش از چهار میلیارد نفر تنها به سه مورد از آنها متکی هستند: برنج، گندم و ذرت. تولید غذاهای فوق فرآوری شده مستلزم استفاده بیشتر از مواد استخراج شده از تعداد انگشت شماری از گونههای گیاهی پرمحصول (مانند ذرت، گندم، سویا و دانههای روغنی) است که به این معنی است که مواد حیوانی مورد استفاده در بسیاری از غذاهای فوق فرآوری شده اغلب از حیواناتی که از همان محصولات تغذیه میکنند، استخراج میشود. موضوع نگران کننده دیگر این است که در تولید مواد غذایی فوق فرآوری شده از مقادیر زیادی زمین، آب، انرژی، علف کشها و کودها استفاده میشد که باعث تخریب محیط زیست ناشی از انتشار گازهای گلخانهای و انباشت زبالههای بسته بندی میشد. «فرناندا هلنا ماروکوس لیت»، از دانشگاه سائوپائولو در برزیل، میگوید: «افزایش سریع غذاهای فوق فرآوری شده در رژیم غذایی انسان همچنان بر تنوع گونههای گیاهی موجود برای مصرف انسان فشار وارد میکند.» لیت افزود: «همایشهای آینده سیستمهای غذایی جهانی، کنوانسیونهای تنوع زیستی و کنفرانسهای تغییرات آبوهوایی باید بر تخریب تنوع زیستی کشاورزی ناشی از غذاهای فوقفرآوریشده تاکید کنند و روی سیاستها و اقدامات طراحیشده برای کاهش و معکوس کردن این فاجعه توافق نمایند.» امیدوارم براتون خبر نوشابه های گازدار و نودل های فوری به سلامت انسان آسیب می رسانند براتون مفید بوده باشه
2022-04-05 06:49:30
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
شیرگازی سارا
پرگابالین
سوفا مبل
خرید قهوه اینترنتی
خرید کاور آیپد
دریل مگنت
سامانه ارسال پیامک
انواع قطعاتsmd
فروش انواع کانکتور
وام با چک
safahanservice.com
سفارش غذا
هدیه شب یلدا
لوازم یدکی خودروهای خارجی
اینفینیتی
تشک طبی
طلا گشت
عجم گشت
ساختمان سلامت
هاریکا ایده
اخبار روز ایران
Tuesday, 14 January , 2025