دانه چیا به کاهش فشارخون و ریسک سرطان کمک می کند به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت دانه چیا به کاهش فشارخون و ریسک سرطان کمک می کند به گزارش خبرنگار هاریکا به نقل از هلث لاین، مقاله جدید نشان میدهد که دانه چیا ممکن است دارای ویژگیهای غذایی باشند که به […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت دانه چیا به کاهش فشارخون و ریسک سرطان کمک می کند به گزارش خبرنگار هاریکا به نقل از هلث لاین، مقاله جدید نشان میدهد که دانه چیا ممکن است دارای ویژگیهای غذایی باشند که به مدیریت فشار خون کمک کرده و از مزایای ضد التهابی برخوردار باشند. دانههای چیا حاوی مواد مغذی زیر هستند: • اسیدهای چرب اشباع نشده که میتوانند سلامت قلبی عروقی را بهبود بخشند • فیبر بالا که میتواند در تثبیت سطح قند خون در افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ و بیماریهای مربوط به دستگاه گوارش کمک کند • پروتئینی که ممکن است به درمان سرطان و فشار خون بالا کمک کند • آنتی اکسیدانها • خصوصیات ضد میکروبی محققان ژنوم چیا را بررسی کردند، این بدان معنی است که آنها اطلاعات ژنتیکی آن را در یک آزمایشگاه بررسی کردند. محققان به ۲۹ ژن در دانههای چیا که به بیوسنتز چرب اشباع نشده (PUFA) و ۹۳ ژن که به خاصیت ژل تشکیل دهنده در پیرامون آن، کمک میکند پی بردند. به گفته محققان، این ترکیبات ممکن است فوایدی مانند اثرات ضد التهابی، تنظیم گلوکز و کنترل فشار خون داشته باشند. امیدوارم براتون خبر دانه چیا به کاهش فشارخون و ریسک سرطان کمک می کند براتون مفید بوده باشه
2023-12-30 18:58:16
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
شرکت کیان پانل
مدرسه کنکور
تجارتخانه آراد برندینگ
هتل آپارتمان حیات شرق مشهد
سوفا مبل
مجله خودرو کارمگز
ساندویچ پانل
لوازم یدکی خودروهای خارجی
تعمیرگاه مگان غرب تهران
شیرگازی سارا
دریل مگنت
انواع قطعاتsmd
فروش انواع کانکتور
تشک طبی
طلا گشت
عجم گشت
ساختمان سلامت
هاریکا ایده
Tuesday, 13 May , 2025