خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید/ کاهش خطر سکته مغزی به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید/ کاهش خطر سکته مغزی به گزارش خبرگزاری هاریکا، خربزه یکی از بهترین میوههای تابستانی به شمار میرود. طبیعت خربزه از نظر سردی و گرمی معتدل و […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید/ کاهش خطر سکته مغزی به گزارش خبرگزاری هاریکا، خربزه یکی از بهترین میوههای تابستانی به شمار میرود. طبیعت خربزه از نظر سردی و گرمی معتدل و تر (رطوبتی) است که هرچه شیرینتر باشد «گرمی و تری» خربزه بیشتر است. خربزه برای تقویت اشتها مفید است و دارای ویتامینهای A و B و C است و دارای کلسیم، پتاسیم، فسفر و ضد سرطان و ضد انعقاد خون و سکته است. این میوه در درمان سل، سوختگیهای روی پوست، عطش، کم خونی، بی اشتهایی، نرم کردن سینه، نقرس، سنگ کلیه، کمبود شیر مادران، خشکی پوست، نفخ و…، مفید است. همچنین خربزه چون دارای قند است اثر مفیدی در اشخاصی که مبتلا به سل ریوی و یا کم خونیهای مختلف هستند، برجای میگذارد. ویتامین A موجود در آن سلولهای بدن را ترمیم کرده و یکی از عوامل تجدید جوانی میشود. خربزه و طالبی سرشار از آب بوده و برای رفع عطش و تقویت اشتها مفید و مؤثر هستند. بر همین اساس، هندوانه نیز سرشار از مواد مغذی است. هندوانه غنی از پتاسیم و ویتامینهای A،C و B است. اما آنچه که باعث رنگ قرمز هندوانه شده است، وجود لیکوپن یک آنتی اکسیدان است. مطالعات و تحقیقات متعددی از مزایای مفید لیکوپن حکایت کردند. این ماده یک آنتی اکسیدان شناخته شده است که باعث کاهش خطر سکته مغزی و همچنین کاهش فشارخون میشود. اگر چه ممکن است هندوانه فیبر بسیار زیادی نداشته باشد، اما کالری و چربی کمی دارد و حاوی مقدار زیادی آب است. امیدوارم براتون خبر خوردن خربزه و هندوانه را از دست ندهید/ کاهش خطر سکته مغزی براتون مفید بوده باشه
2023-07-26 14:05:25
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
شرکت کیان پانل
مدرسه کنکور
تجارتخانه آراد برندینگ
هتل آپارتمان حیات شرق مشهد
سوفا مبل
مجله خودرو کارمگز
ساندویچ پانل
لوازم یدکی خودروهای خارجی
تعمیرگاه مگان غرب تهران
شیرگازی سارا
دریل مگنت
انواع قطعاتsmd
فروش انواع کانکتور
تشک طبی
طلا گشت
عجم گشت
ساختمان سلامت
هاریکا ایده
Monday, 12 May , 2025