توصیههای متخصص تغذیه برای پیشگیری از بیماریهای قلبی به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت توصیههای متخصص تغذیه برای پیشگیری از بیماریهای قلبی به گزارش خبرگزاری هاریکا، فرشته فزونی، الگوی غذایی نامناسب از جمله مصرف زیاد قند، نمک و چربیها، مصرف کم میوه، سبزی، حبوبات و مصرف بیرویه فست فودها و تحرک بدنی […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت توصیههای متخصص تغذیه برای پیشگیری از بیماریهای قلبی به گزارش خبرگزاری هاریکا، فرشته فزونی، الگوی غذایی نامناسب از جمله مصرف زیاد قند، نمک و چربیها، مصرف کم میوه، سبزی، حبوبات و مصرف بیرویه فست فودها و تحرک بدنی کم را مهمترین علل ابتلاء به بیماریهای قلبی برشمرد. وی افزود: توجه به نشانگرهای رنگی تغذیهای محصولات غذایی برای انتخاب محصولات مناسبتر کمک میکند. بنابراین همه افراد هنگام خرید باید به برچسب محصولات غذایی که با سه رنگ سبز، نارنجی و یا قرمز مشخص شدند دقت کنند. فزونی با تاکید بر انتخاب آگاهانه مواد غذایی گفت: برچسب محصولات حاوی مقادیر زیاد قند، نمک، چربی، اسید چرب ترانس و انرژی با رنگ قرمز مشخص شدند که باید مصرف این مواد غذایی محدود شود. رئیس گروه تغذیه و دارویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به مصرف زیاد نمک در کشور و نقش آن به عنوان یکی از عوامل تأثیر گذار در پرفشاری خون و عوارض قلبی عروقی، افزود: طبق توصیه سازمان بهداشت جهانی، حداکثر مقدار مصرف روزانه نمک در افراد زیر ۵۰ سال پنج گرم (یک قاشق چای خوری) و در افراد بالای ۵۰ سال و بیماران قلبی عروقی و کودکان روزانه کمتر از ۳ گرم است. به گفته وی، این میزان نمک شامل نمکهای پنهان در غذا مانند نان، پنیر، رب گوجه فرنگی و…، نیز میشود که باید مورد توجه قرار گیرد. فزونی خاطرنشان کرد: اگر مقدار نمک افزوده شده به غذا به تدریج کاهش یابد در مدت چند هفته ذائقه افراد به غذای کم نمک عادت میکند. وی به والدین توصیه کرد از غذاهای تهیه شده در منزل و تنقلات سالم شامل میوه، آجیل خام و بدون نمک، ساندویچهای خانگی به عنوان میان وعده کودکان و نوجوانان استفاده کنند و فرزندان خود را از کودکی به مصرف غذای کم نمک عادت دهند. فزونی، مصرف روزانه حداقل پنج واحد سبزی و میوه را یک فاکتور پیشگیری کننده از فشارخون بالا و بیماریهای قلبی و عروقی عنوان کرد. وی از سبزیها و میوههای تازه، غلات کامل (پوست نگرفته)، حبوبات و مغزها به عنوان منابع فیبر نام برد و تاکید کرد مصرف روزانه غذاهای حاوی فیبر در کاهش چربی و قند خون و تنظیم فشارخون نقش مهمی دارند و خطر ابتلاء به بیماریهای قلبی عروقی را کاهش میدهد. فزونی پیشنهاد کرد برای افزایش ارزش غذایی برنج آن را به صورت مخلوط با سبزی و حبوبات مصرف کنید. امیدوارم براتون خبر توصیههای متخصص تغذیه برای پیشگیری از بیماریهای قلبی براتون مفید بوده باشه
2023-12-30 19:00:24
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
پرگابالین
سوفا مبل
ویزای استرالیا
خرید قهوه اینترنتی
خرید کاور آیپد
دریل مگنت
ابعاد درب ضد سرقت
سامانه ارسال پیامک حرفه ای
ویزای دانمارک
انواع قطعاتsmd
فروش انواع کانکتور
وام با چک
safahanservice.com
سفارش غذا
خرید قسطی موتور
آموزش تعمیرات مک بوک
هدیه شب یلدا
لوازم یدکی خودروهای خارجی
کانال سیگنال ارز دیجیتال
سوکت لیفتراکی
میز جلو مبلی مدرن
تجارتخانه آراد برندینگ
اینفینیتی
تشک طبی
طلا گشت
عجم گشت
ساختمان سلامت
هاریکا ایده
اخبار روز ایران
Thursday, 26 December , 2024