شایع ترین نوع کم خونی کدام است/ خطر فقر آهن در بدن به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت شایع ترین نوع کم خونی کدام است/ خطر فقر آهن در بدن به گزارش خبرگزاری هاریکا به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اسفناج ممکن است به شما قدرت مافوق بشری ندهد، اما […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت شایع ترین نوع کم خونی کدام است/ خطر فقر آهن در بدن به گزارش خبرگزاری هاریکا به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اسفناج ممکن است به شما قدرت مافوق بشری ندهد، اما این سبزی برگدار و سایر غذاهای حاوی آهن میتواند به شما کمک کند با «کم خونی ناشی از فقر آهن» مبارزه کنید. کم خونی ناشی از فقر آهن، شایعترین نوع کم خونی است که بر اثر کاهش تعداد گلبولهای قرمز خون ایجاد میشود. بدون آهن کافی، بدن شما نمیتواند هموگلوبین مورد نیاز را تولید کند؛ هموگلوبین مادهای در گلبولهای قرمز خون است که اکسیژن را به بافتهای بدن منتقل میکند. در نتیجه ممکن است احساس ضعف، خستگی و تحریک پذیری در فرد مبتلا به کم خونی دیده شود. حدود ۲۰ درصد از زنان، ۵۰ درصد از زنان باردار و ۳ درصد از مردان آهن کافی در بدن خود ندارند. راه حل، در بسیاری از موارد، مصرف بیشتر غذاهای سرشار از آهن است. چگونه بدن آهن غذا را جذب میکند وقتی غذای حاوی آهن میخورید، آهن از طریق قسمت بالایی روده کوچک جذب بدن شما میشود. دو شکل آهن در رژیم غذایی وجود دارد: هم و غیرهم. آهن هم از هموگلوبین به دست میآید. در غذاهای حیوانی که در ابتدا حاوی هموگلوبین بودند، مانند گوشت قرمز، ماهی و مرغ (گوشت، مرغ و غذاهای دریایی حاوی هر دو نوع آهن هم و غیرهم هستند) یافت میشود. بدن شما بیشترین آهن را از منابع هم جذب میکند. آهن غیرهم بیشتر در منابع گیاهی وجود دارد. غذاهای غنی از آهن منابع بسیار خوب آهن هم، با ۳.۵ میلی گرم یا بیشتر در هر وعده، عبارتند از: ۳ اونس (معادل ۸۵ گرم) جگر گاو یا مرغ ۳ اونس صدف سیاه ۳ اونس صدف چروک منابع خوب آهن هم، با ۲.۱ میلیگرم یا بیشتر در هر وعده، عبارتند از: ۳ اونس گوشت گاو پخته شده ۳ اونس کنسرو ماهی ساردین در روغن سایر منابع آهن هم، با ۰.۶ میلی گرم یا بیشتر در هر وعده، عبارتند از: ۳ اونس مرغ ۳ اونس بوقلمون پخته شده ۳ اونس ژامبون ۳ اونس گوشت گوساله سایر منابع آهن هم، با ۰.۳ میلی گرم یا بیشتر در هر وعده، عبارتند از: ۳ اونس شاه ماهی، ماهی قزل آلا یا ماهی تن آهن موجود در غذاهای گیاهی مانند عدس، لوبیا و اسفناج، آهن غیرهم است. بدن ما در جذب آهن غیرهم کارایی کمتری دارد، اما بیشتر آهن رژیمی، آهن غیرهم است. منابع بسیار خوب آهن غیرهم، با ۳.۵ میلی گرم یا بیشتر در هر وعده، عبارتند از: غلات صبحانه غنی شده با آهن یک لیوان لوبیا پخته یک دوم فنجان توفو منابع خوب آهن غیرهم، با ۲.۱ میلی گرم یا بیشتر در هر وعده، عبارتند از: نصف فنجان کنسرو لوبیای لیما یا لوبیای عروس، لوبیا قرمز یا نخود یک فنجان برگه زردآلو یک فنجان نودل به همراه تخم مرغ پخته شده یک چهارم فنجان جوانه گندم ۱ اونس (معادل بیش از ۲۸ گرم) دانه کدو تنبل، کنجد یا کدو حلوایی سایر منابع آهن غیرهم، با ۰.۷ میلی گرم یا بیشتر، عبارتند از: نصف فنجان نخود فرنگی پخته شده ۱ اونس بادام زمینی، گردو، پسته، بادام بو داده، بادام هندی بوداده یا تخمه آفتابگردان نصف فنجان کشمش، هلو یا آلو خشک بدون هسته یک ساقه متوسط کلم بروکلی یک فنجان اسفناج خام یک پیمانه پاستا یک تکه نان، نصف یک نان پومپرنیکل (نان حجیم و شیرین) یا مافین سبوس دار یک فنجان برنج قهوهای یا غنی شده امیدوارم براتون خبر شایع ترین نوع کم خونی کدام است/ خطر فقر آهن در بدن براتون مفید بوده باشه
2023-09-13 10:34:43
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
پرگابالین
سوفا مبل
ویزای استرالیا
خرید قهوه اینترنتی
خرید کاور آیپد
دریل مگنت
ابعاد درب ضد سرقت
سامانه ارسال پیامک حرفه ای
ویزای دانمارک
انواع قطعاتsmd
فروش انواع کانکتور
وام با چک
safahanservice.com
سفارش غذا
خرید قسطی موتور
آموزش تعمیرات مک بوک
هدیه شب یلدا
لوازم یدکی خودروهای خارجی
کانال سیگنال ارز دیجیتال
سوکت لیفتراکی
میز جلو مبلی مدرن
تجارتخانه آراد برندینگ
اینفینیتی
تشک طبی
طلا گشت
عجم گشت
ساختمان سلامت
هاریکا ایده
اخبار روز ایران
Thursday, 26 December , 2024