زیاده روی در مصرف ماهی ریسک ابتلا به سرطان پوست را افزایش می دهد به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت زیاده روی در مصرف ماهی ریسک ابتلا به سرطان پوست را افزایش می دهد به گزارشهاریکا خبر به نقل از مدیسن نت، محققان بیش از ۴۹۰ هزار آمریکایی مسن را زیر نظر […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت زیاده روی در مصرف ماهی ریسک ابتلا به سرطان پوست را افزایش می دهد به گزارشهاریکا خبر به نقل از مدیسن نت، محققان بیش از ۴۹۰ هزار آمریکایی مسن را زیر نظر گرفتند و دریافتند ۲۰ درصد با بیشترین مصرف ماهی، تقریباً یک چهارم بیشتر در معرض خطر ابتلاء به این بیماری در طی ۱۵ سال بودند، در مقابل ۲۰ درصدی که کمترین مصرف ماهی را داشتند. با این حال، کارشناسان تاکید کردند که یافتهها فقط یک رابطه را نشان میدهند و نمیتوانند مستقیماً غذاهای دریایی را عامل این موضوع دانست. «یونیونگ چو»، محقق اصلی از دانشگاه براون رودایلند، گفت: «دلیل این رابطه مشخص نیست. اما یک فرضیه این است که ماهی عامل بروز سرطان پوست نیست، بلکه وجود آلایندههایی مانند جیوه و PCB ها که میتوانند در سطوح نسبتاً بالایی در برخی از ماهیها وجود داشته باشند، عامل این ارتباط هستند.» چو خاطرنشان کرد: «تحقیقات گذشته قرار گرفتن در معرض جیوه را با خطرات بالاتر ملانوم و سایر سرطانهای پوست مرتبط دانسته است.» با این حال، او گفت: «نظریه آلایندهها دقیقاً همین است. این اولین مطالعهای است که این ارتباط را نشان میدهد. ما به تحقیقات بیشتری برای تکرار این یافتهها نیاز داریم تا بتوانیم هر گونه توصیه غذایی را ارائه دهیم.» این یافتهها، بر اساس بررسی ۴۹۱۰۰۰ آمریکایی ۵۰ تا ۷۱ ساله است که به مدت ۱۵ سال تحت نظر بودند. در ابتدا، آنها پرسشنامههایی را در مورد رژیم غذایی، ورزش و عادات سیگار و نوشیدنی تکمیل کردند. در طول دوره مطالعه، فقط بیش از ۵۰۰۰ شرکتکننده مبتلا به ملانوم بدخیم تشخیص داده شدند، در حالی که تقریباً ۳۳۰۰ نفر به ملانوم خفیف مبتلا شدند، حالتی که سلولهای ملانوم “پیش سرطانی” در لایه بالایی پوست هستند اما به لایههای عمیقتر نفوذ نکردهاند. تیم تحقیق دریافت افرادی که در ۲۰ درصد اول بیشترین میزان مصرف ماهی قرار داشتند، در مقایسه با شرکتکنندگانی که کمترین میزان ماهی را مصرف میکردند، ۲۲ درصد بیشتر در معرض خطر ملانوم بدخیم و ۲۸ درصد بیشتر در معرض خطر ملانوم خفیف قرار داشتند. گروه با بیشترین میزان مصرف، معمولاً روزانه ۴۳ گرم ماهی مصرف میکردند. به گفته محققان، مطالعات آینده میتواند بررسی کند که آیا گونههای خاص ماهی با خطر بالاتر ملانوم مرتبط هستند یا خیر. امیدوارم براتون خبر زیاده روی در مصرف ماهی ریسک ابتلا به سرطان پوست را افزایش می دهد براتون مفید بوده باشه
2022-06-13 09:10:48
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
شیرگازی سارا
سوفا مبل
خرید قهوه اینترنتی
خرید کاور آیپد
دریل مگنت
سامانه ارسال پیامک
انواع قطعاتsmd
فروش انواع کانکتور
وام با چک
safahanservice.com
سفارش غذا
هدیه شب یلدا
لوازم یدکی خودروهای خارجی
اینفینیتی
تشک طبی
طلا گشت
عجم گشت
ساختمان سلامت
هاریکا ایده
اخبار روز ایران
آگهی تبلیغاتی
هاریکا آگهی
Thursday, 13 February , 2025