جوشاندن شیر چه مضراتی دارد/ شیر کم چرب بخورید به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت جوشاندن شیر چه مضراتی دارد/ شیر کم چرب بخورید گلبن سهراب، در گفتگو با خبرنگار هاریکا، گفت: جوشاندن شیر فلهای باعث میشود مقدار زیادی پروتئین در ظرف رسوب کند و ارزش غذایی شیر از بین برود. همچنین […]
به گزارش کانال خبری ایران در کانال مجله سلامت جوشاندن شیر چه مضراتی دارد/ شیر کم چرب بخورید گلبن سهراب، در گفتگو با خبرنگار هاریکا، گفت: جوشاندن شیر فلهای باعث میشود مقدار زیادی پروتئین در ظرف رسوب کند و ارزش غذایی شیر از بین برود. همچنین جوشاندن شیر، منجر به تخریب ویتامینهای شیر میشود. وی افزود: عملیات پاستوریزه و استرلیزه در کارخانجات باعث میشود میکروبهای بیماری زا از بین بروند. در حالی که در شیر فلهای ممکن است آلودگی میکروبی وجود داشته باشد. عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با عنوان این مطلب که یک لیوان شیر پاستوریزه ۸ گرم پروتئین دارد، گفت: جوشاندن شیر باعث میشود پروتئین آن از بین برود. این متخصص تغذیه بر مصرف شیر کم چرب تاکید و تصریح کرد: استفاده از شیر پرچرب و اساساً، لبنیات پرچرب، چربی اشباع شده دارد و برای سلامت افراد مضر است. امیدوارم براتون خبر جوشاندن شیر چه مضراتی دارد/ شیر کم چرب بخورید براتون مفید بوده باشه
۲۰۲۳-۰۶-۰۶ ۱۰:۰۴:۳۷
این مطلب بدون برچسب می باشد.
دیدگاه بسته شده است.
استخر بادی
فروشگاه خرید لایک و فالوور
اخبار روز ایران
رزین کاتیونی و آنیونی
خرید تشک طبی
قیمت پوند
وکیل طلاق توافقی
خرید سرور مجازی
نرم افزار CRM
خرید ضایعات آهن
ثبت آگهی در گوگل
اخبار اردبیل
دکتر پوست و مو اردبیل
خرید گوسفند زنده در اردبیل
خریدار ضایعات در تهران
انبار مرکزی ضایعات
بهترین خریدار ضایعات در تهران
Tuesday, 26 September , 2023