توصیه ‌های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,به گزارش خبرگزاری هاریکا، میوه‌های آب دار، صیفی جات و آب و مایعات کافی، در فصل تابستان مصرف کنید. از مصرف مایعات خیلی سرد پرهیز شود. میوه‌های آب دار مانند هندوانه، خربزه، خیار و توت فرنگی که حاوی […]

توصیه ‌های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی

به گزارش هاریکا خبر , در بخش خبری سلامت ,به گزارش خبرگزاری هاریکا، میوه‌های آب دار، صیفی جات و آب و مایعات کافی، در فصل تابستان مصرف کنید.
از مصرف مایعات خیلی سرد پرهیز شود.
میوه‌های آب دار مانند هندوانه، خربزه، خیار و توت فرنگی که حاوی مقدار زیادی آب و الکترولیت مانند پتاسیم، سدیم و منیزیم هستند، به حفظ تعادل آب و الکترولیت‌های بدن کمک و از دهیدراتاسیون (از دست دادن آب) جلوگیری می‌کنند.
مصرف آب و مایعات کافی، یک لیوان آب خنک همراه با چند قطره آبلیموی تازه، شربت تخم شربتی و ریحان، شربت خاکشیر و بید مشک و شربت گلاب نیز برای جلوگیری از گرمازدگی توصیه می‌شود.
نوشیدن مایعات شیرین و کافئین دار که ادرار آور هستند و موجب از دست دادن آب بدن می‌شوند، در فصل گرما و تابستان توصیه نمی‌شود. امیدوارم خبر  توصیه ‌های تغذیه ای برای مقابله با گرمازدگی براتون مفید بوده باشه