بهترین روانشناس حال حاضر ایران دنیای امروز مجموعه‌ای از شلوغی‌ها و دگرگونی‌هاست، که لحظات تلخ و شیرین زیادی را برای ما انسان‌ها رقم می‌زند. در این جهان شلوغ و پر هرج و مرج که هر یک از ما دارای مسائل و مشکلاتی هستیم که برای حل و برطرف کردن آن‌ها نیازمند مراجعه به افراد متخصص […]

بهترین روانشناس حال حاضر ایران

دنیای امروز مجموعه‌ای از شلوغی‌ها و دگرگونی‌هاست، که لحظات تلخ و شیرین زیادی را برای ما انسان‌ها رقم می‌زند. در این جهان شلوغ و پر هرج و مرج که هر یک از ما دارای مسائل و مشکلاتی هستیم که برای حل و برطرف کردن آن‌ها نیازمند مراجعه به افراد متخصص و درمانگر چون روانشناسان هستیم. دنیای روانشناسی این روزها طرفداران زیادی را به خود اختصاص داده و افراد زیادی دغدغه مراجعه به روانشناسان آگاه، با تجربه و دانا را دارند و به دنبال یافتن بهترین روانشناس حال حاضر ایران هستند. اما به راستی کدام یک از ما با وظایف و خصوصیات اخلاقی روانشناسان آشنا هستیم؟ برای پاسخ به این سوال باید با این جامعه پزشکی آشنا شویم.

روانشناس کیست و روانشناسی چیست؟

خیلی از ما ممکن است وظیفه اصلی روانشناسان را ندانیم. روانشناس فردیست که فرآیندهای ذهنی و رفتاری انسان را با مشاهده و تفسیر بررسی می‌کند و به ارزیابی ارتباط افراد با یکدیگر و محیط، می‌پردازد. بعضی از روانشناسان بطور مستقل به تحقیق و مطالعه می‌پردازند و برخی دیگر به درمان بیماران مشغول هستند. در واقع روانشناسان به افرادی که بیماری‌‍‌های مرتبط با سلامت بهداشت و روان دارند و لحظات سخت و ناراحت کننده‌ای را سپری می‌کنند، خدمات ارائه می‌دهند.

در واقع حوزه روانشناسی یکی از رشته‌‌های پرطرفدار دنیای پزشکی است. روانشناسی علم مطالعه رفتار و فرایندهای ذهن موجودات زنده به خصوص انسان است. این روزها که برای انجام هر عملیات و فعالیتی به فکر و اندیشه انسان‌ها نیاز است، شناخت و درمان مسائل و مشکلات مربوط به انسان‌ها یکی از موضوعات بسیار مهم و قابل اهمیت است که وظیفه آن برعهده روانشناسان است.

ویژگی‌های یک روانشناس خوب

آشنایی با خصوصیات اخلاقی روانشناسان به ما کمک می‌کند تا در انتخاب درمانگر مورد نظرمان به درستی عمل کنیم و با داشتن آگاهی نسبی در ارتباط با ویژگی‌ها آن‌ها، برخورد و معاشرت را برای خودمان کمی آسان‌تر کنیم. چرا که بسیاری از مردم نسبت به خصوصیات رفتاری این نوع از درمانگران اطلاعی ندارند.

یک روانشناس خوب باید مهارت ارتباطی قدرتمندی داشته باشد

داشتن مهارت ارتباطی قوی و قدرتمند با بیماران یکی از ویژگی‌های مثبت و مهم روانشناسان است. چرا که بسیاری از افراد جامعه دارای ضعف در برقراری ارتباط با خانواده، دوستان و اقوام خود هستند. پس ضروری است که یک روانشناس خوب با داشتن مهارت ارتباطی قوی به بیمار خود نزدیک شود و با اطرافیان بیمار نیز ارتباط برقرار کند.

یک روانشناس خوب باید رفتار و گفتار سنجیده داشته باشد 

رفتار و گفتار سنجیده و مدیریت شده باعث ایجاد فن بیان قوی در روانشناس می‌شود و با این ویژگی بیماران به آسانی به سمت روانشناس خود جذب می‌شوند. چرا که در صورتی که مراجعین با روانشناس خود احساس نزدیکی و راحتی کنند، روند درمان و گفتگوی آن‌ها با کیفیت بهتری جلو می‌رود. فن بیان یکی از ویژگی‌های واجب و قابل اهمیت برای روانشناسان است؛ چرا که هیچ بیماری از جلسات خشک و رسمی مشاوره لذت نمی‌برد و از آن گریزان خواهد بود.